HTC Radar Silver

Windows 7

HTC Radar Silver
HTC Radar Silver
Varenummer: 648850
Producentens varenr.: 99HPF009-00
Vægt m/emballage: 0.39 kg
Producentens garanti (md.): 24

 

 

Helt tæt på, mens det sker

HTC Radar er den intuitive smartphone, der holder dig opdateret om det hele og lader dig komme helt tæt på, mens det sker. Det flotte og iøjnefaldende kabinet er udformet af et enkelt stykke metal. Du kan samle dine kontakter og sociale medier på ét sted med People Hub, som gør det nemt at holde sig opdateret og følge med i, hvad der sker. 5-megapixel-kameraet med f/2,2-objektiv, LED-blitz og BSI-sensor gør det desuden nemt at gemme livets mindeværdige øjeblikke og straks dele dem med vennerne.

 

Alt, hvad du behøver at vide om HTC Radar

 

 

 

Et design, der får dig til at se godt ud

HTC Radar har et flot og iøjnefaldende design. Kabinettet er robust udformet af et enkelt stykke poleret metal og føles rigtig godt i hånden. HTC Radar er den ven, der altid er der for dig. Den gør det rigtige indtryk på dig – og på alle omkring dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfekte fotos under alle forhold

HTC Radars indbyggede 5-megapixel-kamera med f/2,2-objektiv og BSI-sensor er betydeligt mere avanceret, end man ville forvente i en smartphone. Det er konstant klar til brug, så uanset omstændighederne kan du altid tage et foto i høj kvalitet, som du straks kan dele med dit sociale netværk.

 

 

 

 

 

 

 

HTC Radar passer perfekt ind i dit liv og bevarer kontakten mellem dig og dit sociale netværk

Gå ikke glip af noget HTC Radar passer perfekt ind i dit liv og bevarer kontakten mellem dig og dit sociale netværk. Ved hjælp af ’trådene’ i Windows Phone kan du nemt skifte mellem Facebook-chat, sms'er og Windows Live Messenger uden at gå glip af noget. Og med ’Me’-kortet er du kun et trin fra at tjekke ind på Facebook og tjekke op på dine venners opdateringer på din væg. Desuden kan du samle dine kontakter og sociale medier på ét sted med People-hubben. Det gør det nemt at holde sig opdateret og følge med i, hvad der sker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underholdning, der gør kedelige stunder sjove

Den intuitive HTC Radar ved, at du nogle gange keder dig. Derfor byder smartphonen på spændende underholdning, så tiden går hurtigt, når du er på farten. Takket være HTC Watch har du det bedste fra Hollywood med i lommen. Med HTC Radar og Zune har du også altid millioner af sange lige ved hånden. Og med Xbox LIVE indbygget i smartphonen kan du altid spille med!