Bestilling - Betaling - Levering - Support & retur - Hvem er Komplett.dk?

Følg din pakke med Track & Trace

Lagervarer sendes normalt i løbet af en til to hverdage. Vi forsøger naturligvis at sende samme dag, men dette afhænger af sæson og bestillingstidspunkt. Transittiden varierer afhængig af leveringsadresse og hvilken fragtmetode du vælger. Tjek din bestillingsbekræftelse for nærmere detaljer. Bestillingstidspunktet afgør hvornår vi kan pakke og afsende din ordre.

Er varerne udsolgt, får du på en opdateret bestillingsbekræftelse med en ny dato for hvornår varerne igen kommer ind på lager. Se mere under Ny leveringstid her. Husk at det normalt tager en dag fra denne dato før varerne bliver klargjort til forsendelse. Læg venligst mærke til, at du kan have en anden dato på din bestillingsbekræftelse end det som vises på web, da vi tildeler udsolgte varer i henhold til bestillingernes rækkefølge.

Når varerne er klargjort til forsendelse fra vort lager, sender vi en leveringsbekræftelse pr. e-mail til den adresse, der er opgivet. For at spore din forsendelse, kan du bruge Track & Trace direkte fra din ordrestatus på Kontosiderne. Du undgår derved at skulle kontakte os, for at finde ud af hvor din pakke befinder sig.