ASUS ProArt-skærme

ProArt-skærme har ASUS Smart HDR-teknologi, branchens førende farvenøjagtighed, kalibrering fra fabrikkens side, brede farveskalaer og mange forbindelsesmuligheder, der er tunet til at håndtere enhver kreativ skabers arbejdsflow.

Ekstrem kontrast, forbløffende realisme

Vi stiller at bredere lystæthedsspektrum til rådighed for at give klarere hvide og mørkere sorte farver, samt mere nøjagtige, levende farver og bedre kontrast. HDR med farver, der er tættere på det, som det menneskelige øje opfatter, giver mere naturtro og medrivende oplevelser med at se film, game og skabe indhold.

Transformér den visuelle oplevelse

Hver skærm er kalibreret fra fabrikkens side for at garantere branchens førende farvenøjagtighed ΔE < 2. ProArt-skærme har en bred farveskala, hvor der kan arbejdes med farverummene DCI-P3, Rec. 2020, Adobe RGB, sRGB og Rec 709.

Selvkalibreret for at få farvenøjagtighed og ensartet kompensation

ProArt Hardware Calibration Technology gør det nemt at kalibrere din skærm. Den gemmer alle farveparameterprofiler på skærmens interne scaler-IP-chip, så du kan oprette forbindelse fra forskellige enheder og få ensartet nøjagtig farvegengivelse uden behov for at ændre de eksisterende indstillinger.

Portene, der gør det hele

ProArt-skærme har alle de forbindelsesmuligheder, du har behov for – fra HDMI, DisplayPort og USB-C med fuld funktion – til at oprette forbindelse med forskellige enheder. Thunderbolt™ 3 gør det også nemt at overføre data, signaler, forsyne med strøm og serieforbinde via en enkelt port.

ProArt Prosumer - video / foto / grafisk design / udgivelse / interiørdesign

 

ProArt pro - HDR-filmproduktion / farveskalering / spiludvikling

 

Vælg den rigtige computer til din nye skærm