Game In The Fast Lane

Glid ind i overhalingsbanen med SLIPSTREAM WIRELESS. Oplev hyperhurtig trådløs hastighed i spilkvalitet, læg lange opsætningstider bag dig og plug-and-play ganske enkelt for straks at starte spillet med turneringsklar trådløs ydeevne. Intelligent frekvensskift (IFS) sikrer, at dit trådløse signal bliver liggende i overhalingsbanen, med evnen til lynhurtigt at registrere og skifte til den hurtigste tilgængelige kanal. Et signal med ultralang rækkevidde dækker dig ind fra skrivebordet til sofaen med op til 60 fod trådløs rækkevidde. Det er tid til at spille i overhalingsbanen.

Hyperhurtig trådløs hastighed i spilkvalitet

Oplev hyperhurtig trådløs hastighed i spilkvalitet, og send dobbelt så mange pakker i forhold til den tidligere generation af trådløse enheder. Det er så hurtigt, at du tror, du er kabelforbundet.

Enkel plug-and-play-opsætning

Få let forbindelse og begynd at spille med det samme med enkel plug-and-play-opsætning direkte fra æsken.

Turneringsklar ydeevne

Turneringsklar trådløs ydeevne, der giver dig fuld tillid til, at dine klik og tastetryk altid tæller.

Intelligent frekvensskift (IFS)

Intelligent frekvensskift (IFS) holder dig i overhalingsbanen, hvilket sikrer et exceptionelt stabilt signal, selv i tung trådløs trafik.

Overlegen trådløs signalstyrke og rækkevidde

Et signal med ultralang rækkevidde lader dig spille på din måde, uanset om det er fra skrivebordet eller sofaen, med op til 60 fod trådløs rækkevidde.

Virtuoso RGB Wireless SE

CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE leverer en lydoplevelse i høj kvalitet med komfort hele dagen fra deres førsteklasses ørepuder i hukommelsesskum og hyperhurtig forbindelse med SLIPSTREAM WIRELESS-teknologi.

Ironclaw RGB Wireless

CORSAIR IRONCLAW RGB WIRELESS Gaming Mouse kombinerer en original 18.000 DPI optisk sensor med et behageligt håndfladegreb og tilsluttes din PC via hyperhurtig, under 1 ms, SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS-teknologi, Bluetooth eller USB-kabelforbindelse.

Harpoon RGB Wireless

CORSAIR HARPOON RGB WIRELESS Gaming Mousse giver dig mulighed for at vælge, hvordan du spiller, med muligheden for let at oprette forbindelse til din PC via hyperhurtig, under 1 ms, SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS-teknologi, Bluetooth eller USB-kabelforbindelse.

K57 RGB Wireless

Oplys din trådløse gaming med K57 RGB Wireless Gaming Keyboard, der byder på under 1 ms SLIPSTREAM WIRELESS og strålende RGB-baggrundsbelysning ved hver tast fra CAPELLIX LED´er.