Samsung Odyssey

Odyssey-monitoren er opbygget og designet til at være en fantastisk partner til at forbedre din spiloplevelse. Takket være en suveræn ydeevne og avancerede gamingfunktioner når spillerne deres fulde potentiale med Odyssey-monitoren. Odyssey markerer sig inden for kategorien ved at kombinere spiloplevelsen med en blanding af futuristisk design og teknologi. Takket være kontrastelementer som farver, former og linjer med minimalistisk design udstråler Odyssey-monitoren masser af råstyrke.

Winner Strength

Fortryllende opløsning

Odyssey gør den visuelle rejse mere spændende og opslugende end nogensinde før. QLED-opløsningen giver klarere og mere realistiske nuancer og skygger, så du oplever en virkelighedstro spilgrafik.

Superhelten, som vinder

240Hz RapidCurve™ forhindrer forsinkelser i spillet, så du får mere spændende action med ultrajævn grafik. G-Sync synkroniserer grafikkortet med skærmen for at modvirke en hakkende grafik, forsinkelser og andre grafikforstyrrelser. Hurtige og komplekse spilscener gengives stabilt uden forstyrrelser takket være AMD FreeSync Premium Pro.

Forbedret spiloplevelse

Lad de levende scener komme tættere på, og oplev næste niveau af adrenalinfyldt gaming. Som en af verdens første skærme med en skærmbue på 1000R matcher skærmteknologien det menneskelige øjes synsfelt for at opnå en enestående virkelighedstro oplevelse.

Futuristisk design

Odyssey afspejler morgendagens gamingverden og personificerer næste generations design. Infinity Core Lighting Design har et frækt udtryk, og takket være kontrastelementer som farver, former og linjer med minimalistisk design udstråler Odyssey-monitoren masser af råstyrke.