Samsung Galaxy Z Fold2

Hvis du vil have mere ud af livet og maksimere hvert eneste øjeblik, uanset om du arbejder eller har fri, skal du vælge Samsung Galaxy Z Fold2. Den udstråler høj kvalitet fra inderst til yderst, og den foldbare teknologi er blevet finjusteret for at gøre det endnu nemmere at skifte mellem arbejde og fritid. På den store frontskærm kan du klare alt det vigtigste, og når du åbner telefonen, får du adgang til den indvendige 120 Hz-hovedskærm på 7,6", som giver dig mulighed for at øge produktiviteten og multitaske ved at have flere vinduer åbne samtidig. Du kan skifte mellem skærmene med minimal forsinkelse, og takket være den kraftfulde processor, det intelligente dobbeltbatteri og 5G-tilslutning¹ kan du arbejde, streame og spille i imponerende hastigheder.

Samsung Care+

Skulle uheldet være ude, behøver du ikke at bekymre dig. Når du køber Galaxy Z Fold2, medfølger forsikringen Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 i et helt år. Skulle der ske noget med din mobil, vil den blive repareret på et autoriseret serviceværksted. Bemærk, at Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 skal aktiveres på samsungcareplus.com inden for 30 dage. I tilfælde af skade skal du betale en selvrisiko.Et års ekstra forsikring kan tilkøbes. Forsikringsgiver for amsung Care+ er AWP P&C S.A. – Dutch Branch under navnet Allianz Global Assistance Europé. Find yderligere information på https://www.samsung.com/dk/support/galaxy-premier-service/

¹Galaxy Z Fold2 er 5G-ready, hvilket indebærer, at produktet er forberedt til at understøtte 5G-netværk. Du kan få flere oplysninger om lancering, tilgængelighed og understøttelse af din model hos din leverandør. Samtlige modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-netværk.