EPOS præsenterer de eksklusive EPOS Esports Masterclasses.

Fra 23. november til 31. december 2020 kan du købe et GSP 300-serie headset, et GSP 500- eller GSP 600-serie headset og lære af verdens største esport-professionelle!

EPOS Esports Masterclasses vil indeholde Cloud9, OPL/ LCS, BLAST, North og SK Gaming og er skabt til at hjælpe dig med at maksimere din spiloplevelse ved at give solid indsigt, tips og tricks fra mestrene på den globale esport- og gamingscene. En Q&A session efter hver klasse vil give dig mulighed for at chatte med de professionelle spillere og talent.

Spil er den mest kraftfulde og følelsesmæssige underholdning, vi kan forestille os, og vi designer vores produkter for at give lytteren næsten perfekt, tæt på virkeligheden lyd til den ultimative, fordybende gamingoplevelse. Vi er eksperter i audio med en passion for gaming og en vision om at løfte gamingoplevelsen til det næste niveau.

Få flere oplysninger på eposaudio.com/masterclass.

The Power of Audio™

EPOS presenterer eksklusive EPOS Esports Masterclasses. Få råd, tips og nyttig kunnskap fra de beste, og bli med på en virtuell, direktesendt spørsmålsrunde med profesjonelle spillere og utøvere etter økten.

Kjøp et headset i GSP 300-, GSP 500- eller GSP 600-serien og få tilgang til eksklusive EPOS Esports Masterclasses ledet av EPOS og med de berømte esport-organisasjonene Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North og SK Gaming. Det er i tillegg spesialtilbud på GSP 300-serien i kampanjeperioden.

Disse øktene vil bli holdt:

  • Få konkurransefortrinn med CS:GO Masterclass.
  • Bli enda dyktigere med League of Legends Masterclass.
  • Få et eksklusivt innblikk i hverdagen til profesjonelle spillere med Insider Esports Masterclass.
  • Få viktig kunnskap om esportens fremtid med Professional Industry Masterclass.