Master-serien fra Logitech: Premium produktivitet overalt

Vi introducerer Master-serien fra Logitech, en række produkter, der frigør din evne til at skabe, oprette og gøre ting. Nu kan du mestre dit næste projekt med værktøjer, der forvandler den måde, du arbejder på - fra at revolutionere din kreative proces til at hjælpe dig med at fokusere og komme i dit flow.

ÉT FLOW TIL HELE DIT KREATIVE ØKOSYSTEM

Skab en MX-arbejdsstation, der fungerer med din stationære PC, din MacBook Pro og din personlige bærbare computer. Med Logitech Flow kan du overføre filer, dokumenter og billeder på tværs af computere og Mac- og Windows-operativsystemer med en simpel copy/paste. Så du behøver aldrig mere at afbryde dit flow for at overføre filer ved at sende e-mails med vedhæftede filer til dig selv igen.

PRÆCISION HELT NED TIL SIDSTE PIXEL

MagSpeed-hjulet er ultrapræcist, så du kan navigere i farveprøver eller en tidslinje punkt for punkt. 4000 DPI-sensoren er præcis og lydhør overalt og på enhver overflade, så den er perfekt til illustrering og pixel-perfekt retouchering.
Perfect Stroke-tasterne på MX-tasterne er formet til dine fingerspidser og er ultra responsive, så du forbliver i dit kreative flow.

KRAFTEN FRA MX. OPTIMERET TIL MAC

MX Master 3 til Mac, MX Anywhere 3 til Mac og MX Keys til Mac passer problemfrit ind i macOS- og iPadOS-økosystemer og kreative arbejdsgange. Med dens finish i Space Grey og Pale Grey får du endnu mere ud af din Mac med MX's avancerede funktionalitet - fra utallige tilpasninger og dynamisk baggrundsbelysning til MagSpeed-rulning og Flow-styring på tværs af computere.

Populære produkter i MX serien: