Gode ​​tilbud på Samsung TV!

Vi starter julefejringen tidligt og tilbyder nu udvalgte QLED-skærme fra Samsung til meget gode priser. Tv'erne er meget veludstyrede og har en billedkvalitet, der tilfredsstiller selv den mest kræsne tv-seer.

Ambient mode

Når du præsenterer dine billeder på tv-skærmen, passer TV'et ind i interiøret. Du kan oprette en collage med flere billeder eller vælge at vise dem som et lysbilledshow.

 

Undgå indbrænding

Samsung QLED-tv er testet for at sikre, at de ikke påvirkes af indbrænding og efterglød. Dette betyder, at solide billeder kan vises på dem uden risiko, uanset varighed.

Color Volume 100% med Quantum Dot

Quantum Dot-teknologien leverer den bedst mulige billedkvalitet. Med 100 % farvevolumen forvandler Quantum Dot lys til imponerende farver, der bevarer deres glans uanset lysstyrke.

Active Voice Amplifier (AVA)

Distraherende baggrundslyde kan forstyrre oplevelsen, når du ser TV. AVA fremhæver stemmer i scenen, så replikkerne høres klart og tydeligt. Nu kan du se TV uden at tabe tråden i dialogen.

Ensartet billedkvalitet under alle lysforhold

Tilpasser sig løbende til omgivelserne ved automatisk at justere skærmens lysstyrke. Oplev et billede med den helt rigtige lysstyrke og kontrast, uanset hvornår på døgnet det er, og uanset typen af indhold du ser.

Quantum HDR

Quantum HDR fremhæver detaljerne og kontrasten, så du kan se mere i hvert billede. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ gør det muligt for filmskaberen at tilpasse farve og kontrast i hver scene, så du oplever dybere sort og klarere detaljer.

Mere lyd uden kabler

Med det trådløse surround-sæt kan du udvide dit lydsystem uden meget forstyrrende kabler. Med surround baghøjttalere får du et ægte flerkanals lydsystem med Soundbar.

Nyd et bredere lydbillede

Med Surround Sound Expansion kan du fylde hele rummet med lyd og skabe en surroundeffekt med alle højttalere uanset lydkilde.

Alt-i-et-design til lyd, der fylder hele rummet

For fuld lyd er alt hvad du behøver, en soundbar. Alt-i-et-systemet har to subwoofere indbygget i det kompakte kabinet, så du kan placere det hvor som helst i rummet for at nyde ren lyd.