Rek them, don’t get rekked

Smartere Gaming med Neo QLED-modeller udstyret med superhurtig 4K @ 120 (HDMI 2.1) og den nyeste AMD FreeSync Premium Pro-teknologi med fremragende HDR-detaljer. Dybere sort og mere strålende lysstyrke betyder at du aldrig går glip af en detalje og større billedformater giver et bredere synsfelt. Derudover har Neo QLED en Game Bar, der giver dig mulighed for at optimere dit spil i realtid, baseret på en live menu. Sammen med knivskarp 8K- eller 4K-opløsning, optimeret lyd og det specialdesignede kontrolpanel er der intet, der forhindrer dig i at være den bedste.*

Add more speed

Med Auto Game Mode optimerer konsollen automatisk Neo QLED TV'ets indstillinger til en forbedret spiloplevelse med minimal lagging og ultrahurtige opdateringsfrekvenser, og takket være understøttelsen af 4K ved 120 fps* og 8K ved 60 fps (HDMI 2.1) bliver bevægelser helt jævne og billeder i høj opløsning skarpere.

*4K ved 120 fps gælder for de fleste Samsung QLED 2021-modeller fra Q70A og derover. Gælder bl.a. ikke Q80A i 50". 8K ved 60 fps gælder for Samsung QLED 2021-modellerne QN800A og derover.

No tearing, no problem

Med certificeret AMD FreeSync Premium Pro™ får du mindre hakkende billeder og efterslæb samt en uovertruffen kombination af jævn grafik, topydelse, et exceptionelt dynamisk omfang med HDR og lav latens, der sætter dig i førersædet.*

*FreeSync™-teknologi reducerer input lag med mindre tearing og stuttering. VRR (Variable Refresh Rate) lader spilkilden levere den optimale billedekvalitet i hver scene. FreeSyncTM gælder for de fleste Samsung QLED 2021-modeller fra Q70A og derover. Gælder bl.a. ikke Q80A i 50". 8K .

Super Ultrawide Game View

Billedformatet 21:9 og 32:9 giver dig den ekstra skærmbredde, du har brug for til at maksimere din spilleoplevelse – og til at vinde over dine modstandere. Du kan også justere placeringen af billedet i højden.* *Funktionens tilgængelighed varierer afhængigt af den tilsluttede spillekonsol eller pc.

Always a winner, never a lagger

Dit TV må ikke være det, der forhindrer dig i at vinde. Ældre TV’er har ofte høj forsinkelse på indgangssignalet. Det betyder, at der går længere tid, fra du afgiver en kommando, til du kan se reaktionen på skærmen. På Samsung Neo QLED TV’erne er forsinkelsen helt ned til 5.8 ms – og med ALLM ændrer dit TV automatisk indstillinger, så forsinkelsen på indgangssignalet minimeres, når det registrerer, at signalet stammer fra et spil på en konsol. Det betyder, at du kan drage fordel af dine hurtige reflekser, uden at dit TV holder dig tilbage.*

*Input lag måles i interne testmiljøer og kan variere afhængigt af spilindstillinger og specifikke forhold. Typisk input lag: 10 ms.

Optimize your gameplay with Game Bar

Optimer spilleoplevelsen med Game Bar, en menu på skærmen, hvor du i realtid kan justere format, inputlatens, FPS, HDR og indstillinger til trådløst headset m.m..

Hear more – play better

Med Object Tracking Sound Pro og Object Tracking Sound+ kan du høre hvert eneste fodtrin, ethvert gearskifte og hvert et projektil, der har retning mod dig, som om du befandt dig inde i spillet. Lyd bevæger sig mere dynamisk med særlige opad- og nedadrettede højttalere, så du kan opleve utrolig virkelighedstro 3D-lyd, der trækker dig længere ind i spilhandlingen.

*Object Tracking Sound Pro gælder Samsung QLED 2021-modeller QN900A. Object Tracking Sound+ gælder Samsung QLED 2021-modeller QN90A og opefter. Gælder ikke 50” QN90A.