Få mest muligt ud af dit 365

Udfør alle hverdagens opgaver med Microsoft 365.

Organiser dit liv

Arbejde. Skole. Familie. Hjem. Det kan være svært at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Microsoft Outlook hjælper dig med at klare detaljerne, så du kan fokusere på det mere vigtige.

Realisér dit potentiale

Skab enestående indhold i Word, Excel og PowerPoint hurtigere end nogensinde før.

Office Home and Business 2019 Kontorprogrammer

Office Home and Business 2019

Danish
9 stk. på lager (leveringstid 2-3 arbejdsdage)
1.499,-

Beskyt det, der er vigtigt

Dine billeder er værdifulde – lige fra de første skoledage til nye jobs, bryllupper, byture med venner og mere til. Med OneDrive og Microsoft 365 kan du være sikker på, at dine billeder og filer er sikkerhedskopieret og beskyttet.

Skab med andre

Microsoft 365 kan hjælpe dig med at samarbejde mere effektivt med færre frustrationer – lige fra skoleopgaver, nyhedsbreve, familiebudgetter og virtuelle sammenkomster.

Udnyt pennens fulde (digitale) potentiale

Glem tastaturet, og brug Action Pen i Microsoft 365.

Beskyt det vigtigste med placeringsbeskeder

Modtag automatiske beskeder om afgang og ankomst samt rapporter om sikker kørsel i Microsoft Family Safety, mobilappen til fysisk sikkerhed og digital wellness.

Udvid dine enheders lagergrænser

Med Microsoft 365 og 1 TB OneDrive kan du gemme, redigere og dele mange hundredtusind billeder og dokumenter på tværs af dine enheder, mens du bruger Personlig boks til alt det vigtige.

En genvej til bedre skriveresultater

Med intelligent hjælp i realtid plus avancerede redigeringsforslag på over 20 sprog kan du med Microsoft Editor hurtigt løfte dit skriveniveau.

[1] Appen Family Safety fås gratis. Microsoft 365 Family-abonnement låser op for premiumfordele.
[2] Placeringstilladelser skal være aktive. Køresikkerhed er kun tilgængelig i USA, Storbritannien, Canada og Australien. Microsoft 365 Family-abonnement kræves for placeringsbeskeder og køresikkerhedsfunktioner.
[3] Fås kun i USA, Storbritannien, Australien og Canada. Microsoft 365 Family-abonnement kræves for placeringsbeskeder og køresikkerhedsfunktioner.
[4] Fås som en udvidelse til Microsoft Edge- eller Chrome-browseren og kræver en Microsoft-konto.