Sennheiser CX True Wireless

Bluetooth In-Ear hovedtelefoner til musik og telefonopkald med passiv støjdæmpning, brugerdefinerbare sensortaster, basforstærkning,
IPX4 og 27 timers batteritid.

Lydoplevelse med kompromisser?

Klart nej! Giv lyden førsteprioritet ligesom Sennheiser gør. Vi har investeret vores 75 år med lydteknologi i særklasse i de nye CX True Wireless øretelefoner. De leverer krystalklar lyd med en dyb bas, som du nemt kan justere i forhold til din personlige smag. Med et ergonomisk design for sublim komfort og brugerdefinerbare kontroltaster for maksimal brugervenlighed får du en førsteklasses lytteoplevelse derhjemme, på arbejdet eller på farten.

Gå ikke på kompromis med lyden

Uovertruffen lydgengivelse, uanset hvor du er, og uanset hvad du laver, så nyd dine yndlingssange maksimalt med de skræddersyede 7 mm dynamiske drivere for en perfekt, krystalklar lyd.

Spring støjen over

Du kan glemme alt om dine omgivelser og forsvinde ind i musikken eller fokusere på dit opkald, takket være den passive støjdæmpning.

Lyt hele dagen lang

Med 9 timers batteritid og yderligere 18 timers opladning på farten via ladeboksen får du op til 27 timers batteritid, så det sikres, at dine øretelefoner kan holde trit med din livsstil.