Sony WF-C500 Truly Wireless Hovedtelefoner

Mindre end nogensinde før! Disse hovedtelefoner har et rundt design uden kanter og giver derfor en meget behagelig pasform. Derudover opleves pasformen mere stabil, så du kan koncentrere dig om det vigtigste – Musikken!

En bedre lydoplevelse

Med vores Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) bliver høje frekvenser og bløde overgange opfanget, så du kan nyde en autentisk lydoplevelse med dine Sony hovedtelefoner. Du kan også tilpasse lyden ved at bruge Sonys EQ indstillinger i Sony | Headphones Connect-appen.

Små og lette – en perfekt pasform!

Med et lille og let design passer disse Sony hovedtelefoner dine ører perfekt. Med IPX4 er de også beskyttet over for vanddråber. Den runde form uden kanter gør dem meget behagelige og lader dig fokusere på det vigtigste – musikkentil en glede å ha på, slik at du kan fokusere på det som betyr noe – nettopp musikken din.

Stabil og simpel Bluetooth®-forbindelse

En Bluetooth®-chip i hovedtelefonerne sender lyd til begge høretelefoner på samme tid, og antennedesignet er også optimeret. Dermed kan du nyde en meget pålidelig forbindelse uden afbrydelser, når du bruger Sony WF-C500 hovedtelefoner.

Dråber og sved, intet problem!

Med en IPX4 bedømmelse er dine WF-C500 beskyttet over for vanddråber samt sved, og derfor er de perfekte til en aktiv livsstil.

Tilbage til toppen.