Samsung TV - tænk ud af stuen

Du forventer valgmuligheder og fleksibilitet af din hverdag. Hvorfor ikke forvente det samme af dit TV? Tiden er inde til at tænke ud af stuen. Se serier i køkkenet i stedet for at spise ved sofabordet, og saml familien til en 8K-oplevelse i stort format direkte på væggen.

Unik QLED-teknologi

Oplev teknologien med dybere kontraster og tusindvis af farvenuancer i såvel lyse som mørke scener. Den nye Quantum Matrix-teknologi justerer lyset og giver en nærmest perfekt lyssætning af billedet. Uanset hvor du ser TV, giver QLED skarpe kontraster og dybe farver, nat som dag, uden at du behøver mørklægningsgardiner.

Prisvindende TV

Samsungs TV-innovationer har fået udmærkelser flere år i træk for prisvindende TV-modeller i mange forskellige kategorier.

Maksimal TV-oplevelse

Giv din TV-oplevelse det lille ekstra boost, uanset hvor du er, med en Samsung Soundbar. Q-Symphony er en avanceret lydteknologi, som gør det muligt for TV'ets egne højttalere at samarbejde med din Soundbar for at skabe større dynamik, mens SpaceFit Sound+ tilpasser lyden til omgivelserne, uanset hvor du er. Med sit elegante design og nemme tilslutning til TV'et giver Samsungs Soundbar en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige.

TV til gaming

Tilpas TV'et til din måde at spille på, og tag din gaming til det næste niveau med Samsung. Suveræne HDR-detaljer og lav latens gør, at du altid er et skridt foran dine modstandere. Med et bredere synsfelt og en Game Bar, der kan tilpasses, er Neo QLED det perfekte TV til gaming.

Udforsk spilfunktionerne, som gør Samsung TV perfekt til gaming

Registrer dig og få 10 års skærmfast- brændingsgaranti

Når du køber et 2020 QLED 8K, QLED, eller 2021 Neo QLED 8K, Neo QLED & QLED, tilbyder vi 10 års skærmfastbrændingsgaranti.
Garantien gælder i 10 år fra købsdato. For at garantien skal gælde kræves der en kopi af indkøbskvitteringen samt registrering på Samsungs hjemmeside senest 90 dage efter køb. Gyldig fra 07 sep. 2020 - 31 dec. 2021

Registrer dit TV her