SweClockers Vinterdator 2021

SweClockers Vinterdator er baseret på udvalgte komponenter fra redaktionen bag det populære teknologisite og SweClockers community. Det handler om et system, der skal fungere til alle situationer – fra gaming med store spil som Forza Horizon 5 eller Cyberpunk 2077 til kreativt arbejde og streaming på Twitch.

I år har redaktionen valgt en anden vej, hvor processoren AMD Ryzen 5 5600/5650G kombineres med blandt andet 1 TB NVMe-SSD og 32 GB RAM, men grafikkortet mangler i komponentoversigten. Tanken er, at du skal kunne genbruge diy gamle, købe brugt eller selv finde den rigtige model til dig. I mellemtiden kan du bruge din PC til hverdagens gøremål, kreativt arbejde og lettere gaming takket være den indbyggede grafikdel i AMD Ryzen-processoren.

> Læs SweClockers artikel om Vinterdatorn 2021

Vinterdator, med grafikkort 

Vinterdator, uden grafikkort

SweClockers video

 

YouTube Video - SweClockers vinterdator 2021

 

Årets komponenter

SweClockers Vinterdator 2020 – fortsat aktuel

Med den sekskerners AMD Ryzen-processor og GeForce RTX 3060 Ti under skallen er SweClockers Vinterdator 2020 stadig yderst aktuel. Komplett har to varianter af Komplett-PC klar, en mere diskret variant, der følger SweClockers vision og en RGB-version til dem, der virkelig gerne vil sætte lys på tilværelsen. PC'erne kommer selvfølgelig færdigbyggede og klar til brug med Windows 11 installeret og tre års garanti.

> Læs SweClockers artikel om Vinterdatorn 2020