HyperX

Det betyder ikke noget, hvad du spiller, eller hvordan du spiller. Uanset om du spiller på farten, hjemme med dine venner, eller du er dybt inde i konkurrencekampe. Vi er alle spillere. Headsets med fordybende lyd. Tastaturer og mus designet til nøjagtighed og kontrol. Uanset hvad dit spil har brug for - HyperX dækker dig ind.

 

Tastatur

Holdbare tastaturer bygget til at holde igennem intense onlinekampe. Få nøjagtige tastetryk med de originale HyperX-switche. Oplys vejen til sejr. Den tilpassede RGB-belysning og effekter giver din opsætning et personligt præg.

Headset

Utrolig lyd med prisvindende komfort. Spil med stil i løbet af de lange gaming-sessioner. Hør dine modstandere komme og hold dig foran konkurrenterne. Kablet eller trådløst, derhjemme eller på farten. HyperX Cloud headset-serien dækker alle baser.

Mus

Nøjagtighed og præcision er nøglen til at vinde, og det er en god mus også. HyperX tilbyder lette og komfortable mus. Hvis ledninger holder dig tilbage, skal du frigøre dig og blive trådløs. Når du spiller, kan den mindste bevægelse være forskellen på at vinde eller tabe. 

Mikrofon

Sørg for, at folk hører din stemme. Ren og skarp lyd, der sikrer, at du kommer igennem sådan, som du vil. Uanset om du taler med dine venner eller streamer til dit publikum. HyperX-mikrofoner er det perfekte valg til enhver ambitiøs streamer eller podcaster.