Logitech

League of Legends

Introducerer League of Legends-kollektionen. Designet til at inspirere mestre og specialbygget til maksimal ydeevne. Vi klædte vores turneringsgodkendte gear i den kendte Hextech Magic-blå og Hextech Metal-guld, og skabte designs i begrænset oplag, der lader dig fuldstændig dykke ned i League of Legends-verdenen – og vinde!

Logitech G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition Gamingpakke

Logitech G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition

Inklusiv musemåtte, gaming tastatur og gaming mus
(1)
Ikke på lager. 2 stk. forventes klar til levering 17.okt.2022 (usikker dato)
2.154,-
YouTube Video - Introducing the PRO Series League of Legends Collection

Pro X gaming headset

Designet i samarbejde med topprofessionelle, herunder TSM League of Legends-ikonet Bjergsen. Avanceret BLUE VO!CE, næste generations 7,1-kanals surroundsound og PRO-G 50 mm-drivere giver dig mulighed for at lyde klarere end nogensinde og høre alt i nøjagtige detaljer. Og et nyt niveau af afstandsbevidsthed betyder, at dine fjenders placering er fastlagt som aldrig før. Kvalitet og robuste materialer sikrer langvarig komfort, så du ikke kan fokusere på andet end at vinde.

Pro trådløs gaming mus

Et must for esports-udøvere. Over en periode på 2 år, samarbejdede Logitech G med mere end 50 professionelle gamere for at finde den perfekte form, vægt og "fornemmelse" kombineret med den trådløse LIGHTSPEED-teknologi og HERO 25K-sensoren. Resultatet: en gamingmus med enestående ydeevne og præcision, der kræves for at vinde.

Pro mekanisk gaming tastatur

Det turneringsprøvede PRO Gaming Keyboard med GX taktile mekaniske taster. – Det kompakte format uden numeriske taster giver mere plads til bevægelse af musen. LIGHTSYNC RGB-belysning lader dig fremhæve kritiske League of Legends-genvejstaster. Logitech G HUB-software giver også mulighed for tilpasset belysning og animationer, så du virkelig kan gøre dette tastatur til dit eget.

G840 XL musemåtte

Med et stort overfladeareal giver G840 XL Gaming musemåtte dig mere plads til at spille end nogensinde. Ydeevne-tunet overflade giver maksimal nøjagtighed for gamingmus – selv ved lyn hurtige League of Legends-kampe. Den stabile gummibase holder både din mus og dit tastatur på plads. Den er så holdbar og fleksibel, at du let kan rulle den sammen og tage med, hvor som helst i det medfølgende transportrør.