Tiny Tina's Wonderlands

Tag ud på et storslået eventyr fuld af finesser, charme og kraftfulde våben! Kugler, magi og brede sværd mødes i en kaotisk fantasiverden, levendegjort af den uforudsigelige lillebitte Tina. Rul din egen multi-class helt og plyndre, skyde, hugge og trylle forbi monstre og plyndrede katakomber på en mission, hvor målet er at stoppe den tyranniske drageorden.

YouTube Video - Tiny Tina’s Wonderlands | Official Story Trailer

EN UFORSIGTIG FANTASI VERDEN

Tiny Tina er din uregerlige guide i en ekstraordinær verden, hvor regler sjældent betyder noget. Udforsk en enorm verden med majestætiske byer, fugtige svampeskove, uhyggelige fæstninger og mere!

VÅBEN, MAGISKE FORMER OG MERE

Tag fjender ud med kraftfulde våben og formler i hektiske kampe. Brug din ildkraft til at udslette legioner af fjender, såsom kæbefaldende skeletter, hajer på land og enorme chefer. Bagefter går du længere ind i katakomberne på jagt efter episk tyvegods!

KÆMP DE ONDE SAMMEN

Med dig på rejsen har du den fornuftige kaptajn Valentine og den styrende robot Frette. Under missionen om at besejre Dragon Order, vil du møde vidunderlige udstødte som den lutespillende Bardbarian og din egen Fairy Punchfather.

SKRÆDDERSÆT DIN HELT

Opret den perfekte helt ved hjælp af et system i flere klasser, der lader dig blande seks forskellige træningstræer, hver med deres egne utrolige færdigheder. Niveau op, udvid dit arsenal og bliv den ultimative eventyrer.

KÆMP SIDE OM SIDE I KAOTIC CO-OP

Historien kan spilles alene eller med op til tre venner i en problemfri online multiplayer. Del udbyttet, eller skynd dig at tage det bedste bytte - det er op til dig!