Kompakt og allsidig

Den lommevenlige Level Box Slim er så lille, at du kan tage den med dig overalt, så du kan lytte til din musik, og samtidig dele oplevelsen med dem, som er med dig.

Udover at den leverer god lyd, kan den også bruges som en powerbank, hvis din telefon skulle løbe tør for strøm. Bare sæt de medfølgende ledninger til mobilen, og forsæt med musikken der hvor du slap.

Level Box Slim er stænktæt, så du kan uden bekymringer lade den ligge på kanten af badekarret eller poolen. Falder den i vandet, så skal du bare samle den op, musikken forsætter! Er du i bad og lytter til musik, og der kommer et indgående opkald på din telefon, så kan du besvare opkaldet ved at trykke på Level Box Slim.

Klar og bred lyd
Boost din lytte oplevelse med Samsung In-Ear hovedtelefoner “Rectangle”. Dens DLM (Double Layered Motion Structure) enheder leverer usædvanligt kraftfuld, top-notch lyd. En kombination af flad stofledning og metaller tilbyder dig et elegant og raffineret udseende hvor ledningen ikke filtres sammen.

Trådløs højtaler
Samsung trådløse højtaler Scoop, er en Bluetooth højttaler med et kompakt og stilfuldt design. Dens strop gør transport praktisk. Den er vand afvisende. Og takket være den indbyggede mikrofon, kan du tage taleopkald uden at skulle din smartphone ved hånden.

360° Surround Sound
Udstyret med en innovativ 360 ° surround sound højttalerenhed, Wireless Speaker Bottle giver dig mulighed for at nyde en rig lydoplevelse, uanset hvor du bruger den. Fordyb dig i dine yndlingssange overalt, kunne f.eks. være din stue.

Trådløs oplader
Den trådløse oplader er en trådløs, multi-oplader, der giver mulighed for at oplade to enheder på én gang. Opladning starter, så snart du placerer din trådløse enhed på bakken. Ved brug af opladerens egen opladnings port kan man oplade op til i alt tre enheder på samme tid.

Moderne, hyggeligt & legende design

Batteripakken med Kettle-design kommer med en kabel som også fungerer som et kickstand for din smarttelefon. Bruk den til å få telefonen i den riktige vinkelen, slik at du bedre kan nyte internettsurfing eller filmer mens du lader batteriet.

 

Indsæt USB LED lampen i Kettle Battery Pack og brug den som en handy lyskilde, du altid har ved hånden.

Dens design og farve, matcher Kettle Battery Pack perfekt. Med den inkluderede hætte, er den let at have med over alt. Bare fjern hætten, indsæt den i batteriets USB port og du er klar. Du kan også bruge den på andre enheder med USB porte, inkl. andre usb battery packs.