Samsung Lifestyle - Make more of every moment

Bliv inspireret af Samsungs Lifestyle-kollektion, og lad elegant design kombineret med kraftfuld teknologi gøre dit hjem smartere. Vælg mellem teknologiske innovationer til dig og dit hjem, der kan tilpasses, så de glider harmonisk ind i din indretning, eller som skiller sig ud i iøjnefaldende farver og et unikt design.

Fantastiske tilbud på Samsungs lifestyle-kollektion

TV tilpasset til din livsstil.

Oplev et farverigt billede, nyd designet, der bliver en del af interiøret, eller oplev et TV som passer til dine malerier. Find design-TV'et til din stil i The Frame eller The Serif, eller spejl mobilen på TV'et med The Seros roterende skærm. Oplev et større billede på væggen med 4K-laserprojektoren The Premiere, bring underholdningen til det store lærred, når og hvor du vil med The Freestyle, eller tag filmaftenen med ud på terrassen med udendørs-TV'et The Terrace.

Computerskærme der passer til din livsstil

Oplev højtydende Odyssey skærme som giver dig den bedste gamingoplevelse. Tag dine spil eller dit arbejde til et nyt niveau med en skærm fra Samsungs brede sortiment.

Læs mere om Samsungs monitors her

Rent med stil


Oplev mere behagelig støvsugning med den trådløse og kraftige Samsung Jet, og nyd på enkel og hygiejnisk vis at tømme støbbeholderen med Clean Station.

Læs mere om Samsung Jet 75 Multi her

Eksklusive tilbud på udvalgte Lifestyle TV

Eksklusive tilbud på udvalgte monitorer

Eksklusive tilbud på udvalgte projektorer

50% rabat på en Clean Station når du køber en Jet75

*Tilbuddet gælder udvalgte produkter i Samsungs Lifestyle kollektion i perioden 16/5 - 29/5 2022