Style håret med denne testvinder!

Vi lod seks mænd teste seks forskellige hårvokse, og de fandt enstemmigt favoritten.

Udvalget af hårvoks og styling er blevet ganske stort med tiden, og det er jo fantastisk, men man kan let fare vildt i denne jungle, når der er så mange valg. Og lad os bare indse, at mænd er kendt for at være lidt nogle vanedyr, når det gælder stylingprodukter. De bruger gerne det samme år efter år, og det er netop det vi vil udfordre. Vi har ladet seks af Kompletts egne ansatte teste seks hårvokse, for at se om de var villige til at begå sig ud på ukendt farvand, og måske finde en helt ny favorit. Her kan du se resultatet.

  

Jan Thomas Extreme Sculpting Wax - 129,-

Dette er en voks, som er meget let at påføre, arbejde med og style håret let. Den er blød i konsistensen, og dette gør, at den fordeler sig godt i fingrene og i håret. Fyrene synes, den lugtede lidt for sødt, næsten af slik eller af tyggegummi, men det var ikke irriterende og efter lidt tid forsvinder duften. Designet på hårvoksen synes de også var helt ok.  Voksen giver en mat finish uden at ændre farven på håret (gøre det mørkere), dette var en bonus.  Det er let at vaske voksen af hænderne, selv uden sæbe. Voksen holder godt i håret hele dagen og natten, og det er en stort favorit blandt testpanelet! Hårvoksen vaskes også let ud af håret, blot med normalt hårvask, noget som man ikke skulle tro, da den giver så godt hold.

«Med denne er jeg simpelthen "blown away"» «Meget god. Jan Thomas knows his stuff, tydeligvis» er citaterne fra testpanelet. Dette blev helt klart testens overraskende vinder.
6 stjerner.

id Hair Extreme Titanium - 159,-

Denne hårvoks er hård i konsistensen, og skal derfor varmes op i hænderne før påføring. Den er let at style håret med, og de fleste er enige om at denne hårvoks er bedst i kort, tørt hår. Designet er enkelt og lidt kedeligt. Den lugter sødt, men godt og er ikke for stærk. Voksen giver et relativt mat resultat, men hvis du påfører meget voks og arbejder det ind i håret, giver det mere glans. Det er let at vaske voksen af hænderne med sæbe. Testpersonerne synes at voksen holder godt i kort hår, men i lidt længere hår føler de ikke at frisuren holder hele dagen. Voksen vaskes let ud af håret ved små mængder voks, hvis man bruger lidt større mængder voks, skal man bruge lidt længere tid på at vaske det ud. Godt helhedsindtryk hos testpersonerne med kort hår. Anbefales. 4+ stjerner.

Renati Strong Hold - 179,-

Dette er vores mest sælgende hårvoks, men hvordan gjorde den sig i testen?

Renati er let at påføre, hvis den varmes lidt i hænderne og er let at arbejde med, både i kort og lidt længere hår. Vokset har en diskret lugt, hvilket kan være fordelagtigt for mange. Testpanelet synes at designet er råt. Renati giver et naturligt resultat med en mat finish. Den er lidt svær at få af hænderne, men med lidt sæbe og håndvask så ryger hårvoksen af. Voksen holder meget godt på frisuren, specielt hvis du har kort hår. Alle var enige om at den bar let at vaske ud af håret. Hårvoksen giver et godt helhedsindtryk, og de tænker at det er derfor, at den sælger så godt. Alligevel er hårvoksen fra Jan Thomas stadig bedre end denne. En god andenplads. 5+ stjerner.

   

Baruffaldi Ultra Matt Wax - 169,-

En blød og lidt klæbrig voks, der er let at anvende, når man vænner sig til konsistensen. Lugter lidt stærk, men meget godt, og der var flere som mente at det var denne voks, som havde den bedste duft i testen. Der er ikke noget hokuspokus over designet, helt ok. Denne voks giver et mat resultat, men giver lidt mere glans end hårvoksen fra Jan Thomas. Den er let at vaske af hænderne og med almindelig shampoo vaskes den også let ud af håret. Hårvoksen giver et godt hold i løbet af dagen, men frisuren begynder at falde lidt om aften. Der var ingen store minusser ved denne voks, men den nåede heller ikke til tops. 4 stjerner.

Woody's Headwax - 169,-

Denne hårvoks gav mest glans af alle de forskellige hårvokse i testen, og blev ikke taget lige så godt imod som de andre. Alle synes at den desværre var svært at påføre, og at den ikke formede håret, men kun lagde sig som en glansfuld hinde ovenpå håret. Lugten er derimod god og frisk, og designet er sportsligt. Woody’s hårvoks giver meget glans til håret, noget som gør at ens hår ser vådt ud. Nogle ønsker dette våde-look og her fungerer den fint, men ønsker du et mat look og et godt hold så bør du ikke bruge denne. Alle synes at den var svært at få vasket af hænderne, og her var de nødt til at være meget grundige med sæbe og skrubning, før den var vasket af. Testpanelet mener at voksen ikke giver nok hold til frisuren og at håret føles fladt efter kort tid. Voksen var heller ikke den letteste at få ud af håret og flere af testpersonerne måtte tage flere runder med shampoo før deres hår føltes helt rent. Dette blev desværre testens taber da ingen af testpersonerne kunne lide at håret så vådt ud. 1+ stjerne.

Tigi Bed Head for Men Matte Separation - 159,-

Voksen er tykkere end de andre i konsistensen og lidt hård, men bliver hurtig blød i hænderne når den bliver varmet lidt op, og den er let at anvende. Den dufter diskret men god og emballagen er hård. Voksen giver et mat og naturligt finish til håret. Den er en del vanskelig at skylle ud af hænderne i forhold til de andre, men med lidt sæbe kan det vaskes væk. Denne voks giver håret godt hold, som næsten varer hele dagen, men nogen synes at frisuren falder lidt sammen, i løbet af eftermiddagen og aften. Voksen er let at få vasket ud af håret. Denne voks var populær hos alle i testen, især dem med tykkere hår, og de fleste sammenlignet denne hårvoks med Renati, som de dog synes er et hak bedre. 5 stjerner.