Mange mennesker er tilbageholdende ved at skifte til en ny smartphone, dog er der ingen grund til bekymring. Mange tror at det tager lang tid at skifte operativsystem(OS), og måske er du også bange for at miste kontakter, billeder og musik. Om du skifter til en smartphone med det samme OS, eller om du vælger en telefon med et andet OS, så kan dit data nemt overføres ved hjælpe af specifikke apps til formålet.

Skift til Samsung med Smart Switch

Ved hjælp af Samsung Smart Switch kan du nemt overføre indholdet på din iPhone, eller Android telefon, via iCloud, iTunes, kabel, eller et trådløst netværk. Ved at trykke på bildet ovenfor kan du finde en nem How-to-guide, til både flyt fra iPhone, og Android.

Byt til Apple – Skift til iOS

Hent «Flyt til iOS»-appen til din Android-telefon.
Overfør indholdet over et trådløst netværk, din iPhone opretter et trådløst netværk som finder din Android-enhed, Derefter skal du blot indtaste sikkerhedskoden, for at starte en sikker overførelse at data mellem dine to enheder.

Skift til Sony med Xperia Transfer

Med Sony Xperia Transfer, kan du hurtigt, og sikkert overføre indholdet fra din gamle telefon til din nye Xperia Smartphone. Alt du har brug for er Sony’s egen applikation; Xperia Transfer. Ved at klikke på bildet ovenfor, kan du finde en how-to-guide, til flytning fra både iOS, og Android:

 

TOP 10 MOBILTELEFONER