Chromebook

Chromebook er en computer som er lavet til at du kan få ordnet det du skal hurtigere og enklere. De kører på operativsystemet Chrome OS, som har cloud-lagring, alt det bedste fra Google indbygget, og endnu flere lag af sikkerhed. Den opdaterer sig selv automatisk, og på den måde har du altid den nyeste version af antivirus og alt det andet, du bruger. Og bedst af alt – din Chromebook bliver ikke langsommere med tiden. De findes i et stort udvalg, både når det gælder indhold og udseende. Fælles for alle er, at de er brugervenlige og hurtige, har indbygget virusbeskyttelse og meget god batterilevetid. 

Arbejde

Med apps som Google Docs, Sheets og Slides, kan du lave dokumenter, regneark og præsentationer samtidig med andre, og du kan åbne og redigere Microsoft Word, Powerpoint og Excel. Alt er trygt lagret i skyen, så hvis du mister eller ødelægger maskinen, mister du ikke noget af det, du har gemt. 

Underholdning

Du kan lytte til musik via Google Play eller eksempelvis Spotify og SoundCloud – på samme måde som på hvilken som helst anden computer. Det samme gælder for film: YouTube, Viaplay, Netflix og HBO – alt er tilgængeligt, som du er vant til.

Hold kontakten

Alle Chromebooks leveres med Google Hangouts. Denne fungerer på alle enheder og giver dig mulighed for at videochatte med op til 9 andre personer samtidigt. Derudover kan du snakke med venner og familie over Skype, Yahoo, eBuddy m.fl. 

Lagring af billeder

Ved at gemme dine billeder i skyen, er de ikke blot sikret for skader og uheld, du har også adgang til dem fra alle dine enheder – uanset hvor i verden, du er. Det eneste, der kræves, er at du har adgang til internettet. Med Google Billeder har du gratis, ubegrænset lagringsplads til alle dine billeder og film. 

SE HELE UDVALGET