Intono DAB-radio - god lyd til en fornuftig pris

Intono Home Radio

Med Intono Home Radio kan du lytte til radio via DAB, DAB + og FM. Opret forbindelse til dine enheder via Bluetooth eller kabel og nyd din yndlingsmusik med kraftfuld og fremragende lydkvalitet.

En solid og elegant radio som med en flot lakeret finish vil passe godt ind i ethvert rum i huset.  En kraftig højttaler med dedikeret tweeter giver dig meget god lydkvalitet, og radioen har både DAB/DAB + og FM-RDS-funktion.

Intono DAB+ bærbar radio

Intono leverer god lyd til fornuftig pris. Intono Travel Radio er kompakt nok til at have med, men levere alligevel enestående lydkvalitet.

 

Det genopladelige batteri varer i timevis, og den indbyggede lader starter batterioplading hver gang man tilslutter strømkabelet. Batteriet har forskellig levetid per oplading afhengig af hvilken modus du vælger. Når du bruger radio uanset om det er FM eller DAB så varer batteriet længere end på Bluetooth.

Denne radio har Bluetooth som lader dig streame lyd trådløst med perfekt kvalitet fra telefon eller tablet. Radioen har også ur med alarm og lagring af favoritstationer.

Intono DAB+-radio

Uddrag fra testresultatet: "Hvad enten det gælder radio eller musik fra din telefon via Bluetooth, holder jeg på Intono foran resten af feltet. Som bærbar radio lyder den fabelagtigt! Alt lyder meget klart, takket være åbne overtoner, og det har lige så godt drev i bassen som de andre [radioer]"

 

YouTube Video -