Menu
Søg
Log ind

 

 

THE STREAMER FOR GAMERS

NVIDIA SHIELD er et bæst til streaming. Med den sprødeste 4K HDR video og uendelige muligheder for apps og underholdning. NVIDIA-drevet gaming fra NVIDIA’s bibliotek eller fra din egen PC. Du kan styre alt med din stemme – til og med dit hjem. NVIDIA SHIELD er alt det, du har brug for i en enhed, som er 3X hurtigere end den nærmeste konkurrent.

 

 

 

 

GAME YOUR WAY

Nyd godt af ubegrænset streaming af mere end 100 spiltitler fra skyen. Nyd streaming af hundredevis af PC-spil med næste generations GeForce NOW ™. Desuden får du oven i købet tilgang til eksklusive Androidspil og mulighed for at caste spillene fra din PC (med NVIDIA GTX grafikkort) i din dagligstue.

 

 

A KILLER VIEW

Film og serier med fantastiske detaljer. 4K HDR leverer ultrarealistisk billedkvalitet, som er 4X skarpere end sidste generations HDTVer, med et farvespektrum som er dobbelt så rigt. High Dynamic Range (HDR) betyder, at du ser flere farver, flere detaljer, og lysere billeder med en mere ægte visuel dybde.

 

THE WORLD AT YOUR COMMAND

Google Voice Search gør det let at finde det, du søger. Alt du skal gøre er blot at spørge efter en app, et spil eller en video osv., for umiddelbare resultater fra Netflix, YouTube, Spotify og andre programmer. Du kan endda også spørge efter «great sports movies» eller «award winning films», og SHIELD vil levere et glimrende udvalg.