QLED TV. Next innovation in TV.

QLED står naturligvis for en fantastisk billedkvalitet, men Samsung QLED er så meget mere end det.

Vi har samlet det hele under de tre Q'er – Q Picture, Q Style og Q Smart.

 

Q Picture

QLED bygger på et nyt Quantum Dot-materiale. Det er endnu mere effektivt end tidligere og giver både en højere lysstyrke og et større farverum (hele 99,8 % af DCI-P3). Men samlet set er det endnu bedre, for lysstyrken i kombination med farverne gør, at vi nu kan gengive klare farver og skarpe kontraster, selv om der er lyst i rummet, f.eks. i sommerhalvåret, når solen skinner. For hvem har lyst til at trække gardinerne for, bare fordi man skal se TV?

Hvor godt et billede TV'et leverer i lyse omgivelser, måles i det, der kaldes farvevolumen (color volume), og vores nye QLED-modeller gengiver hele 100 % af farverummet i henhold til CIELAB-standarden. Med så høj en lysstyrke har vi kunnet skabe en helt ny panelstruktur, som giver en meget stor betragtningsvinkel.*

 

*CIELAB er et tredimensionelt farverum, som er fastsat af Den Internationale Belysningskommission (CIE) 1976.

Q Style

Norden er det område i Europa, hvor man køber de største TV-apparater. Og køber man et stort TV, er det særlig vigtigt, at det passer perfekt ind i indretningen. Samsungs QLED TV skiller sig virkelig ud ved at glide ubesværet ind i enhver moderne indretning. Alle modeller leveres med en elegant fod i metal, som har en smart løsning, der skjuler kablerne. Alternativt kan man få to forskellige fødder som tilbehør. Vælg mellem Gravity Stand, som er en flot, drejelig fod til placering af TV'et på et bord, der får billedet til at se ud, som om det svæver, eller Studio Stand, som er en fod til placering af TV'et på gulvet, der er inspireret af kunstnernes staffeli.

Alle eksterne enheder, såsom digitalboks og spillekonsol, tilsluttes til One Connect-boksen via HDMI eller USB og tilsluttes til TV'et med et næsten usynligt, optisk kabel. Da det er 5 meter langt, har du stor frihed til at placere tilbehøret, hvor du har lyst. Og skulle der være behov for det, kan man få et 15 meter langt kabel som tilbehør. Vil du have TV'et monteret på væggen, vælger du Q Wallmount, som nedfældes i TV'ets bagside. Derved bliver mellemrummet mellem TV'et og væggen minimalt.**

 

**Mellemrummet målt fra TV'ets bagerste punkt kan variere alt efter installation og væggens beskaffenhed

Q Smart

QLED samler alle dine tilsluttede underholdningskanaler i en og samme smarte menu. Uanset om det gælder live-TV, spillekonsoller, medieafspillere eller dine favoritapps med streamede videotjenester, finder du dem ved siden af hinanden i vores Smart Hub. TV'et genkender de fleste digitalbokse med det samme, og de kan alle styres direkte med den flotte og smarte fjernbetjening One Remote Control, så du slipper for at have en masse forskellige fjernbetjeninger til at ligge og flyde på sofabordet. Nu kan du oven i købet spille dine PC-spil på TV'et, da det også har indbygget understøttelse af Steam

Q Picture

• med Quantum Dot-teknologi, som gengiver hele 100 % farvevolumen i henhold til CIELAB.*
• Q HDR 1500/2000 – med så kraftfuld en lysstyrke får du et fantastisk dynamisk billede, uanset hvor stærkt oplyst rummet er.
• Q Viewing angle – med QLED får alle i sofaen et fantastisk billede uden forstyrrende farveforskydninger eller forringede kontraster.

Q Style

• Invisible cable – slut alle dine eksterne enheder til den nye One Connect, og tilslut TV'et med et 5 meter langt, diskret, optisk kabel. Det giver dig meget større frihed til at sætte dine møbler, som du har lyst til.
• Q Wallmount – med det nye smarte vægbeslag kan du montere TV'et meget tæt op mod væggen**, da hele beslaget nedfældes i TV'ets bagstykke. Desuden kan du justere det som en tavle og vippe det fremad i en vinkel på op til 10 grader.
• Eksklusivt tilbehør – som alternativ til den konventionelle fod fås også Gravity Stand, som er en unik drejelig metalfod, der får TV'et til at se ud, som om det svæver over bordet, eller Studio Stand, som er en elegant fod til placering af TV'et på gulvet, der har hentet inspiration i kunstnernes staffeli.

Q Smart

• 2017 Smart Hub – alle dine tilsluttede videokilder samlet på ét sted med hurtig og nem adgang. Uanset om du ser live-TV, streamede apps, Blu-ray-film eller spiller spil på en spillekonsol, finder du det hele i den samme enkle menu.
• Auto Detection – gør det utrolig nemt at installere eksterne enheder. TV'et genkender hurtigt langt de fleste eksterne enheder og omdøber indgangene, så det er nemt at finde dem, f.eks. ”Blu-ray” i stedet for HDMI3.
• One Remote Control – når Auto Detection har identificeret en enhed, kan den styres direkte med One Remote Control. Så slipper du for at have sofabordet fyldt med eksterne fjernbetjeninger.***

Samsung QLED is Quantum dot based TV.
*CIELAB er et tredimensionelt farverum, som er fastsat af Den Internationale Belysningskommission (CIE) 1976.
**Mellemrummet målt fra TV'ets bagerste punkt kan variere alt efter installation og væggens beskaffenhed.
***Enheder, som ikke genkendes automatisk via Auto Detection, kan ikke styres med One Remote Control, men kan kobles til TV'et via One Connect og derefter styres med deres egen fjernbetjening.