Lydkvalitet i verdensklasse.

EC Living. Levende lyd. Uden en tråd.

Med EC Living fra Electrocompaniet kan du helt enkelt nyde musikken trådløst i hele huset, og I en lydkvalitet, du sjældent har hørt magen til.

Dit musikvalg kan du styre med en app på din mobil eller tablet. Lydkvalitet i verdensklasse er en del af Electrocompaniets DNA, og nu har vi konstrueret et multirum-system, som virklig skiller sig ud med sin musikalitet, komfort og form og design.


EC Living består af flere trådløse modeller af højttalere og streamere, som alle kan kombineres i et fælles trådløst system med ganske ekstrem lydkvalitet.

Alt-i-et

En alt-i-et løsning som kombinerer højttaler, forstærker og trådløs afspiller/streamer i samme enhed. Den lader dig spille musik i forbløffende kvalitet, og kontrolleres nemt fra din mobil eller tablet.

Støtter de fleste formater og streamingtjenester

EC Living støtter de mest populære formater og streamingtjenester som Spotify og Wimp/Tidal, Air play m. fl.
Når du mister FM-dækningen, kan du bruge den indbyggede netradio og glemme DAB.

Stereo eller lyd i alle rum med ekstra højttalere

EC Living Tana SL-1 kan selvfølgelig bruges alene, men for den optimale lydkvalitet, anbefaler vi, at du udbygger med en L-1 ekstrahøjttaler,og får glimrende stereolyd, som har taget fagpressen med storm.
Eller endnu bedre, med højttalere i hvert rum for trådløs kvalitetslyd i hele huset.

Spil trådløst eller brug kabel

EC Living Tana SL-1 har det, du behøver af tilslutningsmuligheder. Du kan bruge Wi-Fi og spille trådløst eller bruge optisk- eller coax-indgang til TV eller andet lydudstyr. Den har også USB til tilslutning af ekstern lagringsenhed.

Hvis du ønsker kabel frem for trådløst netværk, er der også en ethernet-port tilgængelig.

Dine højttalere, dit design.

EC Living højttalerne har både udskiftelige stofbetræk og sokler i en række farver og materialer. Du kan skræddersy et design, som passer til dig og din stil.

Hvornår så du det på en højttaler sidst?

 

Trådløse højttalere med streaming-funktion

Trådløse højttalere for udbygning til stereo