Fang de smukke øjeblikke

Den nye Xperia™ XZ1 er, præcis ligesom storebroren Xperia™ XZ Premium, vandafvisende* og udstyret med det nye Motion Eye™-kamera, som gør det muligt at filme i Super-slowmotion. Xperia™ XZ1 har et elegant metalkabinet med afrundede kanter og helt uden samlinger, hvilket giver den et tydeligt eksklusivt præg. 

Film i Super-slowmotion

Det nye Motion Eye™-kamera optager 960 billeder pr. sekund. Det betyder, at dine videoklip bliver fire gange så dramatiske som video optaget med andre smartphones, samtidig med at de viser alle de smukke detaljer, som øjet ikke kan nå at opfange. Det kan lade sig gøre, fordi kameraet gemmer billederne midlertidigt direkte i billedsensoren. 

Virkelighedstro billeder og videoklip

Den nye Xperia™ XZ1 er udstyret med en 5,2” Full HD-skærm med HDR baseret på Sonys egen BRAVIA-teknologi. Dermed er du garanteret virkelighedstro billeder og videoklip med farver, skarphed og kontrast ud over det sædvanlige. 

Lynhurtig autofokus

Præcis ligesom med dyre systemkameraer kan du nu tage flere billeder hurtigt efter hinanden blot ved at holde udløseren nede. Autofocus Burst sørger for lynhurtig autofokus mellem hvert billede, hvilket giver dig skarpe billeder, selv når motivet er i bevægelse. 

Skil dig ud på en ny måde

Du har sikkert læst om, hvordan du kan udskrive fysiske genstande ved hjælp af en 3D-printer. Med Sonys egenudviklede app 3D-skaber kan du nu på blot ét minut skabe din egen 3D-model, som er nem at vise, dele eller udskrive. Når du fører kameraet rundt om for eksempel en persons hoved, genererer appen en 3D-model direkte på din smartphone.

Husk tilbehøret til din nye Xperia XZ1

*Vandafvisende 

Xperia™ XZ1 er vand- og støvafvisende iht. IP68, så der er ingen fare, hvis du skulle blive overrasket af regn eller får brug for at skylle den af under hanen. Men husk: Alle porte og dæksler skal være helt lukkede. Du bør ikke: nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller væsker som f.eks. drikke. Ved misbrug og forkert brug bortfalder garantien. Enheden er testet iht. beskyttelsesklassificeringen IP65/68. Du kan finde mere information på www.sonymobile.com/waterresistant. Bemærk, at Xperia™ XZ1 har en USB-port uden dæksel til tilslutning og opladning. USBporten skal være helt tør, før du oplader enheden.