Surface Book 2

Bygget til ydeevne

Med Surface Book 2 kan du nemt flytte fra professionelle programmer til de nyeste pc-spil. Blæs gennem alle former for opgaver med lyn hurtig opbevaring og Intel Core i5 ig i7 processorer og få den bedste grafiske oplevelse med de nyeste Nvidia Geforce GPU’er.

Tilpasser sig til dig

Surface Book 2 er en robust bærbar computer, en kraftig tablet og et bærbart studie, der tilpasser sig din måde at arbejde på. Uanset om du designer 3D-modeller med CAD, skitserer med Surface Pen eller redigerer 4k-videoer på en ekstern skærm, har Surface Book 2 styrken og alsidigheden til at hjælpe dig med et gennembrud.

Innovativt design

Surface Book 2 balancer fint med en ydeevne til lette materialer, til fremragende strøm i en bærbar størrelse. Fordyb dig i oplevelser der ligner virkeligheden i form af en imponerende PixelSense Display og det baggrundsbelyste tastatur der giver dig mulighed for hurtigt at skrive dine ideer ned sikkert.

Giver det bedste fra Microsoft

Arbejd uden problemer med dine Microsoft Office-apps og tilføj 3D-indhold for at øge virkningen af dit indhold. Pennen hjælper dig med at udtrykke din ide, brug Surface Pen til opnå naturlige skitser, male og tegne. Brug Surface Dial for nem adgang til værktøjer på skærmen.

Husk tilbehøret

YouTube Video - Surface Book 2