De bedste elektroniske gaver til julekalenderen

Med disse kalendergaver fra Komplett bliver det meget lettere at samle alle 24 før december. Giv apps, mobilgadgets eller smarte artikler til det elektronikglade barn.

Mellem Anders And blade, slik og hårpynt, kan det være godt at give nogle nyttige digitale gaver til de små i julekalenderen. Med henblik på det samlede budget for årets julekalender, kan det være klogt at finde nogle billigere gaver, så du kan give for lidt ekstra lige før jul – eller for eksempel én gang om ugen.

Konkurrence: vind hele din ønskeliste

Ikke alle gaver behøver at være fysiske. Hvad med at give barnet en filmoplevelse hver søndag i advent, ved at leje en film på nettet?

1.Lej en film

Elsker datteren spændingsfilm eller er sønnen helt vild med Disney? Lej en film i iTunes! Læg en fysisk seddel i julekalenderen, hvor du skriver ”I aften er det filmaften”, og lad barnet vælge en film, som købes i Get, iTunes eller Viaplay.

 

2. Smartphone apps

Hvis barnet længe har drømt om et spil eller bare længes efter at tegne på iPadden, kan julekalenderen være en fin anledning til at give dem, noget de ønsker sig. Køb apps i AppStore, og send som gave til barnet.

Minecraft for nybegyndere: eksperternes tips for at komme godt i gang

POPULÆRT SPIL: Minecraft vil garanteret være en succes hos børnene i huset. FOTO: ITUNES

 

Mammals by TinyBop (iOS)

Dette er spillet for barnet som elsker dyr! Her lærer barnet hvordan dyrene spiser, ser, løber, flyver og vokser.

FOR DEN DYREGLADE: lad barnet blive bekendt med de vilde dyr i naturen. FOTO: ITUNES

Sådan gør du:

Det er muligt at give apps som gaver. Tryk på det spil, som du ønsker at købe i AppStore, så klikker du på de tre prikker (som der er en cirkel om) til højre. Så kommer der et valg som hedder ”Giv som gave”. Vælg dato for hvornår appen skal modtages, og send via mail.

Malin Ramberg i Komplett anbefaler at kigge i ”restkassen” på Komplett.dk mår man er på udkig efter smågaver til børnene. Her kan man finde ting til en rimelig pris, som passer i julekalenderen.

 - I restkassen putter vi produkter som skal ud af vores sortiment. Her kan du finde alt fra ny gaming-PC til køleskab, eller i dette tilfælde mindre ting, som kan passe til en julekalender.

- Det kan godt betale sig at kigge i restkassen, hver gang man besøger hjemmesiden, da man aldrig ved hvad der er kommet siden sidst. Alt er som sagt til gode, billigere prise, fortæller Ramberg.

 

3. Popsockets

Har mobiltelefonen en lei tendens til å skli ut av hendene til 10-åringen din? Komplett selger såkalte «popsockets» for et bedre grep på mobilen. De finnes i mange forskjellige farger og mønstre. Finn en favoritt her!

 

4. Nødoplader

Nødoplader for en mobil er perfekt at have med sig i tasken, for at undgå at løbe tør for strøm på mobilen. Genialt på rejse eller for dem som glemmer at lade.

Læs også: sådan vælger du den rigtige telefon til barnet

5. Skærmbeskyttelse

Med iiglo skærmbeskytter passer du godt på mobilskærmen. Om den tabes på jorden, er der mindre chance for, at skærmen vil gå i stykker, og du undgår ridser i glasset. Byt bare selve skærmbeskytteren fremfor at bytte hele telefonen ud, hvis uheldet skulle være ude.

6. Elektrisk tannbørste

En elektrisk tandbørste er noget praktisk barnet har brug for, så det kan man ligeså godt lægge i julekalenderen. Hent Sonicare appen med figuren Sparkley som fortæller barnet hvorfor det er vigtigt at børste tænderne. Ved at børste tænderne ordentligt, får man belønninger fra Sparkley, og han udvikler sig, jo mere man passer på ham. Nu kan tandbørstning blive et eventyr.   

Indhold produceret af VG Partnerstudio for Komplett

Oprettet: 20.11.2017

Sidst opdateret: 20.11.2017