Menu
Søg
Log ind

Garmin pulsur til nybegyndereog rutinerede 

Garmin er verdensledende inden for GPS funktioner, og de leverer pulsure til alle idrætsudøvere lige fra nybegyndere til elitefolk. Det nye pulsur giver dig fuld kontrol og tager pulsen på din favorit idrætsgren, alt fra langrend, løb, cykling eller multisportsgrene som triatlons. Garmin leverer pulsure til dig, som vil have mange funktioner, til idrætsgrene, hvor GPS funktionen har stor betydning, og til dig, hvor kun det bedste er godt nok.

Samsung sportsur og smartwatch 

Samsung har smart-ure som lader dig anvende din Samsung smartphone på farten. Sidste generations Smart Watch har blandt andet indbygget GPS og pulsmåler i håndleddet, noget som gør urene til komplette pulsurer for motionerende. Med pay-funktionen kan du derudover besvare opkald og betale med et gemt betalingskort.

Matrix PowerWatch smart-ure 

Matrix PowerWatch er det første smart-ur i verden, hvor du ikke behøver at oplade det! PowerWatch får strøm fra din kropsvarme, og det måler antal forbrændte kalorier, aktivitetsniveau og søvn ved hjælp af termoelektrisk teknologi.

Fitbit aktivitetsmåler 

Fitbit producerer et bredt spektre af aktivitetsmålere, skridtællere og pulsure. Med et pulsur fra Fitbit behøver du ikke et pulsbælte, da al teknologi findes i uret og den måler pulsen i håndleddet. Takket være det lækre design kan du bruge dit Fitbit ur til hverdag og til fest.

Prøv en testvinder på vejen mod dine mål og få fuld kontrol over dine træningsøvelser

Pulsurene kommer i alle prisklasser og med flere forskellige funktioner, sådan at du kan finde en model, der passer præcist til dine behov! Her finder du pulsure fra blandt andet Garmin og Polar. Du finder også ure fra Fitbit, Apple Watch og Samsung Watch. I dag er der ikke stor forskel på pulsure, aktivitetsmålere eller smart-ure. Mange aktivitetsmålere og smart-ure er komplette pulsure, men de har ikke lige så mange træningsfunktioner, som eksempelvis multisport-aktiviteter eller øvelsesgenkendelse, som et pulsur har.