fri returfri retur

Hele 15 % afslag på alle vores ASUS produkter.

ASUS fylder 30 år! Og du får -15 % i fødselsdagsrabat på alle vores ASUS produkter. Indtast rabatkoden* 3LA85FGK i indskøbsvognen før du går til kassen, for at benytte dig af tilbuddet. Tilbuddet gælder til og med søndag 24.marts, eller så længe lager haves.

ASUS er blandt verdens fem største producenter af PC, og her kan du se vores ASUS produkter. Taiwan er en dominerende aktør på det globale elektroniske marked, og ASUS har længe været på forkant med denne vækst. I dag producerer ASUS produkter i informationsteknologi som PC-komponenter, periferiudstyr, bærbare computere, tabletter, servere og smartphones. Virksomheden leverer også komponenter til andre anderkendte PC-producenter. Med fokus på innovation og design, har ASUS vundet adskillige internationale priser og udmærkelser for teknologi og design.


*Rabatten gælder kun privatkunder og kan ikke kombineres med allerede nedsatte varer, eller andre kampagnepriser. Det er muligt at benytte rabatkoden på alle ASUS-produkter som ikke allerede er nedsat. Du kan købe lige så mange ASUS-produkter som du ønsker, men kun et stk. af hvert varenummer**. **Maks antal skærme og netværksprodukter, 3. stk. per varenummer.