Hurtig. Pålidelig. Og en fryd for øjet.

Moderne computere er blevet hurtigere, lettere og slankere end tidligere, altsammen takket være Windows 10 og et fremskridt inden for hardware. Oplevelsen med Windows 10 er ny men samtidig velkendt, og giver tryghed ved at anvende det sikreste Windows nogensinde. De nye modeller har gunstige priser, længere batteritid og en hastighed du vil elske.

 

Understøttelse af Windows 7 blev afsluttet 14.1.2020

Efter 10 år er understøttelsen af Windows 7 ophørt. Hvad betyder ophør af understøttelse?

Når Windows 7 når slutdato for support 14. januar 2020, vil din computer stadig fungere, men Microsoft vil ikke længere levere følgende:

- Teknisk support til problemer

- Softwareopdateringer

- Sikkerhedsopdateringer eller -rettelser

Selvom du kunne vedblive med at bruge din pc, der kører Windows 7, uden fortsat at få software- og sikkerhedsopdateringer, vil den være udsat for en større risiko for virusser og malware. Windows 10 vil fremadrettet vil den bedste måde at beskytte dig på. Og ny pc er den bedste måde at opleve Windows 10 på. Selvom du kan installere Windows 10 på din ældre enhed, er det ikke noget, vi anbefaler.
Forvent daglang batterilevetid

Du kan nemt have en moderne PC med på farten hvor end du skal hen. PC'er med nye SSD'er bruger mindre strøm, hvilket giver dig længere batterilevetid.
Forvent en hurtigere og tyndere maskine

Med hurtigere processorer og den nyeste teknologi er opstartstiden mindre. Derudover, er nye moderne PC'er ikke blot hurtige men også tynde og de måler derfor ikke mere end 19,9 mm i højden.
Opnå mere med en PC som tilpasser sig dig

Skriv, tal, tryk på skærmen, brug en digital pen - en ny PC med Windows 10 giver dig muligheder for at få tingene gjort på dine præmisser

 
Forvent høj sikkerhed

Din sikkerhed er uvurderlig. Med Windows 10 installeret vil alt fra din familie til dine filer være beskyttet med nye og omfattende sikkerhedsfunktioner.