Sennheiser GSP 670 Trådløst Gaming Headset

Er du klar til at hæve niveauet på gamingen? Senheiser ved at lyden er det halve af oplevelsen, og har udviklet trådløs gaminglyd til de kræsne. I Senheiser GSP 670 er der ikke gået ned på lydkvaliteten på grund af den trådløse teknologi, og dine nye hovedtelefoner er 100% synkroniseret og helt uden irriterende forsinkelser. Senheiser bruger sin lange lyderfaring til din fordel, og har øget udholdenheden til hele 20 timers batteritid.

 

Trådløs frihed

Lav latenstid teknologien, som er udviklet af Sennheiser, sikrer, at du oplever en stabil, uafbrudt forbindelse med nær-nul forsinkelse, som du altid kan stole på til PC og PlayStation® 4

Gaming til lydentusiaster

Højttalersystemet af GSP 670 kombinerer mere end 70 års audio-knowhow, og opfylder samtidig behovene i et moderne gaming-headset. Resultatet er en varm dyb bas uden at kompromittere mellemtone og høje frekvenser.

Overlegen batteriydelse

Med over 20 timers køretid via Bluetooth®, og 16 timer ved hjælp af lav latenstid forbindelsen vil batteriets levetid på GSP 670 holde til selv de længste gaming-sessioner. I tilfælde af GSP 670 løber tør for batteri,

Mikrofon i broadcast-kvalitet

GSP 670 er udstyret med den bedste mikrofon i klassen. Udviklet internt minimerer den avancerede støjreducerende mikrofon baggrundsstøj. 

 

Sennheiser leverer overlegen lyd

Sennheiser producerer morgendagens lyd i dag. Det tyske selskab er konstant på udkig efter den ultimative lyd, og har siden 1945 leveret fremragende lydkvalitet både trådløst og kablet. Hovedtelefonerne fra Sennheiser kommer i stilfuldt design, hvor du garanteret finder din ultimative vinder blandt deres headset. Blandt bestsellerne fra Sennheiser finder du hovedtelefoner skræddersyet til gaming, med støjreduktion, eller helt enkle produkter, der giver dig de gode lytteoplevelser.

Se hele vårt utvalg her