Kymera Magic Wand

Bevegelsesstyrt universal fjernkontroll

Kymera Magic Wand
Kymera Magic Wand
Varenummer: 645780
Producentens varenr.: WRC10209
Vægt m/emballage: 0.37 kg
Producentens garanti (md.): 24Kymera Magic Wand; verdens første ægte tryllestav.
En knapløs bevægelsesbaseret universal fjernbetjening.

Potter-fans og andre gadget-interesserede har kastet sig over denne, i over 70 land, siden den blev lanceret i 2010. Den fik stor succes og i julen 2010 var Kymera Wand den mest solgte fjernbetjening på amazon.co.uk.

 
Men du behøver ikke at være teknisk-nørd for at bruge denne, den er så enkel i brug at hvem som helst kan bruge den og imponere naboer og venner med magisk kontrol over TV’et. Den kan styre for eksempel TV, digital modtager, garageport, eller til og med fjernstyrt markisen! Du kan ganske enkelt kontrollere ethvert produkt, som er kontrolleret af en IR-fjernbetjening (med nogle få undtagelser). For eksempel kan du skifte kanaler, justere volumen eller bruge menuerne, etc. Alt er let at kontrollere via forskellige bevægelser, og brugeren kan give den op til 13 forskellige funktioner til 13 forskellige bevægelser, for eksempel:
• lille ”flick” til højre/venstre for at skifte kanal op/ned
• rotere for at justere volumen
• Slå med Kymera Magic Wand for aktivere en menuen osv
Du får bekræftende ”hjerteslag” fra tryllestaven så du mærker om din bevægelse var rigtig eller ej, og med lidt træning går det som en leg. Det er kun din fantasi som begrænser mulighederne indenfor de 13 funktioner som kan lægges ind.

Kymera Wand kommer pakket i en matchende æske som gør den perfekt også som gave. Brugermanualen er også artistisk udformet i samme gammeldags stil.

Tage del i den magiske verden med Kymera Magic Wand!