LG 39" LED TV 39LN540V

Full-HD, 100Hz MCI, 2xHDMI, DVB-T2/C/S2

LG 39" LED TV 39LN540V
LG 39" LED TV 39LN540V
Varenummer: 777360
Producentens varenr.: 39LN540V
Vægt m/emballage: 11.30 kg
Producentens garanti (md.): 24

Hvorfor handle?

Rabat


 
 

Full HDNyd indholdet i høj opløsning og lad dine Blu-ray-film komme til deres rett

IPS-panelHemmeligheden bag den fremragende betragtningsvinkel og billedkvalitet på LG's fjernsyn er panelet. Kaffebønnernes kvalitet er bestemmende for, hvor god kaffen bliver, og på samme måde er panelets kvalitet bestemmende for fjernsynets kvalitet. Det IPS-panel, som LG benytter, er hemmeligheden bag de mere ensartede og slidstærke skærme på LG's LED-fjernsyn.

 

MCIMotion Clarity Index er et sammensat mål for skarpheden af lynhurtige bevægelser, der ikke kun tager hensyn til billedfrekvens. LG's avancerede blokvise styring af bagbelysningen og lokale dæmpning reducerer sammen med den kraftige processor sløringen i hurtige scener.

Triple XD EngineGlæd dig over perfekt farvegengivelse, kontrast og lysstyrke med den bomstærke Triple XD Engine. LG's seneste og mest avancerede Triple XD Engine løfter farvegengivelse, kontrast og lysstyrke til et helt nyt niveau med uovertruffen billedkvalitet og ydelse.

 

SIMPLINKStyr alle dine enheder med én fjernbetjening via SimpLink. SimpLink muliggør betjening af LG's Blu-ray-afspillere, hjemmebiografanlæg og andre enheder med én og samme fjernbetjening.

MHLTilslut med et MHL-kabel og vis HD-indhold fra din mobil på fjernsynsskærmen. Navigér gennem mobilens menuer med fjernsynets Magic Remote. Mobilen bliver naturligvis opladet, mens den er tilsluttet.

 

HDMI"Et kabel, en standard. HDMI. Samlingen af HD-video, lyd og data i ét og samme kabel sætter turbo på kommunikationen."

USBUnderstøtter videobilleder og musik på USB

 

Smart energisparingMed intelligent strømbesparelse bliver det meget mere miljøvenligt. Funktionen styrer lysstyrken gennem bagbelysningen og slukker skærmen ved afspilning af rent lydindhold. Dvalefunktionen Standby Mode Zero indebærer, at fjernsynet virkelig går i dvale, så det slet ikke bruger strøm.