LG P700 Optimus L7, White

4,3", Android 4.0, 5MP kamera

LG P700 Optimus L7, White
LG P700 Optimus L7, White
Varenummer: 749690
Producentens varenr.: LGP700ANEUWH
Vægt m/emballage: 0.48 kg
Producentens garanti (md.): 36

 

 

 

Designmobil med lækker skærm

4.3" WVGA-SKÆRM, ANDROID 4.0, 5 MP KAMERA

OPTIMUS L7 P700

  • QUICK MEMO™
  • HØJ LYSSTYRKE
  • STOR SKÆRM
  • NFC

 

 

L-DESIGN

Med sine rette linjer og eksklusive metaldetaljer forlener L-designet mobilen med et moderne designsprog. Den strukturerede bagside gør, at mobilen altid ligger godt i hånden, og at den føles tyndere, end den i virkeligheden er.

 

 

NFC

Optimus L7 understøtter den lovende teknologi NFC (Near Field Communication). NFC gør det muligt uden videre at kommunikere trådløst med andre kompatible enheder, hvilket åbner for en række nyttige muligheder.

 

 

STOR SKÆRM

Optimus L7 har en pænt stor skærm på hele 4,3" med WVGA-opløsning (800×480 px). Det giver en fuldendt brugeroplevelse både ved internetsurfing og medieafspilning samt ved mere traditionelle mobilanvendelser.

 

 

HØJ LYSSTYRKE

De lysstærke skærme fra LG afhjælper problemer ved brug af mobilen i kraftig belysning, f.eks. uden døre i strålende solskin. Optimus L7 kan ud over en pænt stor skærm med høj opløsning prale af en lysstyrke på hele 450 cd.

 

 

QUICK MEMO™

Med Quick Memo™ kan du nemt tegne eller skrive med fingerspidserne på skærmen når og hvor som helst. Det eneste, det kræver for at komme i gang, er et tryk på knappen, hvorefter det hele kan gemmes som et billede eller deles direkte via sociale medier, e-mail eller MMS.