Nikon COOLPIX P310

hvit,16.1MP,3" LCD, 4.2 x zoom, 24mm vidvinkel f/1.8,HD film 1080p

Nikon COOLPIX P310
Nikon COOLPIX P310
Varenummer: 744363
Producentens varenr.: VMA901E1
Vægt m/emballage: 0.65 kg
Producentens garanti (md.): 24

Hvorfor handle?

COOLPIX P310 – kan forbløffende meget.

Gå til den med det fantastiske COOLPIX P310.

Det klare f/1.8-objektiv giver knivskarpe billeder, og den særdeles følsomme bagbelyste CMOS-sensor giver fantastiske resultater uanset lysforholdene. Nikons andengeneration modvirkelse af rystelser ved hjælp af objektivforskydning gør det muligt at få klare resultater og rolige billeder på den store VGA LCD-skærm.

Du kan udtrykke din kreative side fuldstændigt med manuel indstilling og omgående adgang til din foretrukne indstilling med funktionsknappen. Hvis du vil optage videoer, er fuld HD (1080p) kun et tryk væk takket være den særlige videooptageknap.

 • Klart NIKKOR-objektiv med 4,2x optisk zoom og hurtig f/1-8 blændeåbning (24-100 mm) samt vidvinkeldækning. Enestående præcision, skarp opløsning og suveræn kontrast.
 • Bagbelyst 16 megapixel CMOS-sensor: Hver eneste pixel får mere lys, fordi denne særdeles følsomme billedsensor arbejder sammen med EXPEED-processoren for at give klare optagelser uanset lysforholdene.
 • Avanceret modvirkelse af rystelser (VR) ved hjælp af objektivforskydning: Nikons andengenerationsystem til modvirkelse af rystelser reducerer effekten af kamerarystelser i realtid og gør det muligt at anvende lukkertider, der er op til fire stop længere.
 • Optagelse af video i fuld HD (1080p) med stereolyd: en speciel videooptageknap gør det nemt at starte optagelsen.
 • 7,6 cm (3,0") LCD-skærm med 921.000 pixel: uanset om du optager i klart solskin eller i svagt lys, så giver den store LCD-skærm med antireflekterende belægning skarp kontrast og klare billeder
 • Avancerede videofunktioner: du kan bruge den optiske zoom med autofokus under optagelse og optage video med langsom eller hurtig optagehastighed på op til 120 bps. Et indbygget HDMI-stik gør det muligt at slutte kameraet direkte til et HDTV.
 • Funktionsknap (Fn), som brugeren kan tilpasse: spring menuen over, og opret en genvej til din foretrukne kameraindstilling.
 • Automatisk HDR-indstilling: tag billeder med imponerende tonedetaljer i alle situationer, når du optager med HDR-indstillingen. Kameraet kombinerer to optagelser, der er taget med forskellig beslyning ved én lukkerudløsning, til ét billede med et ekstremt bredt dynamisk område med større farvegradering.
 • Nem panoramaindstilling 360°/180°: panorer lodret eller vandret, og skab dynamiske panoramabilleder.
 • 3D-optagelse: opnå et 3D-billede af et vilkårligt statisk motiv, og se det på fjernsyn og computere, der kan vise 3D. Kameraet kombinerer to billeder, der er taget fra forskellige positioner. Det andet billede tages automatisk, når kameraet registrerer, at du befinder dig på rette position.
 • Programhjul med manuelle eksponeringsindstillinger (P/S/A/M) og brugerindstilling, som henter dine foretrukne kameraindstillinger med det samme.
 • Kontinuerlig optagelse ved høj hastighed: tag op til fem billeder i fuld opløsning med 6 bps eller op til 30 billeder i fuld opløsning med 1 bps.
 • Hurtig og nøjagtig AF: når du ønsker billeder af komplekse motiver, kan du optage med manuel fokus og et 99-punkters autofokussystem, som giver ekstra skarpe resultater.
 • Følg motiv-AF: opnå skarpe optagelser af motiver, der ikke kan eller vil holde sig i ro. Følg motiv-AF sikrer, at kameraet beholder fokus på det valgte motiv, også selv om det er i bevægelse.
 • Trådløs overførsel: kompatibel med Eye-Fi X2-kort (eller nyere). Overfør dine digitale billeder (i JPEG-format) direkte til din telefon eller pc, og opret derefter forbindelse til internettet, så du kan udnytte Nikons fotodelingstjeneste, my Picturetown.
 • Retoucheringsmenu: gør dine billeder bedre med en af kameraets mange filtereffekter. Har indstillinger som f.eks. Selektiv farve, der konverterer billedet til monokrom og føjer et farvestænk til det område, du vælger, samt Stjerneeffekt, der får lyse motiver til at stråle.
 • EXPEED C2: Nikons hurtige og effektive billedbehandlingssystem giver forbedret videooptagelse med høj hastighed, høj følsomhed og optimal billedkvalitet.