Nikon COOLPIX S2600

rosa, 14MP, 2.7" LCD, 720p video, 5 x zoom(26-130mm)

Nikon COOLPIX S2600
Nikon COOLPIX S2600
Varenummer: 661639
Producentens varenr.: VMA964E1
Vægt m/emballage: 0.54 kg
Producentens garanti (md.): 24

Hvorfor handle?

COOLPIX S2600 – enkelt, skarpt, flot.

Tag det markant udseende 14 megapixel COOLPIX S2600 med, hvor end du går, så du aldrig mister chancen for at fastholde de mindeværdige øjeblikke.

Dette kamera, som er udstyret med et NIKKOR-zoomobjektiv med 5x zoom, giver klare videooptagelser og har en række automatiske funktioner, der forhindrer slør, så det er nemt at indfange livets bedste øjeblikke.

Fra fester i byen med vennerne til barnets første smil – du får klare, skarpe resultater i alle situationer. Og hvis du er i det kreative hjørne, gør kameraets retoucheringsmenu det nemt at give billederne et ekstra twist med det samme

 

 • Slank stil: med et markant udseende 19,5 mm kamerahus, der er nemt at have med i lommen, så du kan holde stilen, uanset hvorhen du tager hen.
 • NIKKOR vidvinkelobjektiv med 5x zoom (26-130 mm): fra gruppebilleder til nærbilleder – dette objektiv giver en overlegen præcision og skarp opløsning, så du nemt kan fastholde øjeblikkene.
 • 14 MP: 14 megapixel CCD-billedsensoren gør det muligt at tage billeder med utrolig mange detaljer, beskære på en kreativ måde og opnå forbløffende skarpe forstørrelser i plakatstørrelse.
 • 6,7 cm (2,7") LCD-skærm: 7,5 cm (3,0") LCD-skærm: den store LCD-skærm med bred synsvinkel giver klar billedoptagelse og -visning.
 • Skarp 720p videooptagelse: optag øjeblikke i bevægelse med et tryk på en knap. En speciel videooptageknap gør det let at starte optagelsen af begivenhederne.
 • Anti-slør: e-VR (elektronisk modvirkelse af rystelser) reducerer virkningen af kamerarystelser. Høj ISO-lysfølsomhed (op til 3200) giver færre uskarpe billeder af motiver i svagt lys. Bevægelsesregistrering kompenserer for kamera- og motivbevægelser. Best Shot Selector (BSS) vælger det skarpeste billede i en sekvens på op til 10 billeder.
 • Smart-portræt-system: tag perfekte portrætter – hver gang. Smil-timer tager billedet, når dit motiv smiler. Undgå lukkede øjne advarer dig, når personer på motivet havde lukkede øjne. Blødere hudtone justerer ujævne hudtoner, så der opnås blødere hudnuancer. Rød-øje-korrektion korrigerer forkert øjenfarve som følge af flash.
 • Retoucheringsmenu: gør dine billeder bedre med en af kameraets mange filtereffekter. Har indstillinger som f.eks. Selektiv farve, der konverterer billedet til monokrom og føjer et farvestænk til det område, du vælger, samt Stjerneeffekt, der får lyse motiver til at stråle.
 • Automatisk motivvælger vælger det optimale motivprogram til den situation, du optager i, så det eneste, du skal gøre, er at rette kameraet mod motivet og optage.
 • 18 motivprogrammer: motivprogrammerne optimerer automatisk kameraets indstillinger til populære billedstilarter, effekter og steder. Opnå fantastiske billeder blot ved at vælge en indstilling, der passer til situationen.
 • Følg motiv-AF: opnå skarpe optagelser af motiver, der ikke kan eller vil holde sig i ro. Følg motiv-AF sikrer, at kameraet beholder fokus på det valgte motiv, også selv om det er i bevægelse.
 • EXPEED C2-billedbehandlingssystemet sikrer forbedret videooptagelse, høj følsomhed og optimal billedkvalitet.