Nikon COOLPIX S30

rosa,10.1 MP,2.7 LCD, 3x zoom,vanntett til 3m, støtsikker 0.8m, 720p video

Nikon COOLPIX S30
Nikon COOLPIX S30
Varenummer: 743951
Producentens varenr.: VNA112E1
Vægt m/emballage: 0.46 kg
Producentens garanti (md.): 24

Hvorfor handle?

COOLPIX S30 – Velkommen i familien.

Robust, enkelt og sjovt – 10 megapixel COOLPIX S30 er et ægte familiekamera.

Det er fyldt med strålende funktioner og nemt at betjene, så alle lige fra bedsteforældrene til børnene kan more sig med det. Stødsikkert og vandtæt, så det kan bruges praktisk talt overalt, og designet, så det ligger behageligt i alles hænder.

Menuerne anvender tydelige, farvede ikoner, så det er nemt at navigere, og de store knapper, som der kun skal trykkes på én gang, gør det nemt at tage et billede eller begynde at optage et videoklip. Automatisk antisløringsteknik sikre skarpe billeder af selv de hurtigste venner eller slægtninge.

Kameraets indbyggede filtre holder alle beskæftigede i timer, fordi det er muligt at føje et personligt præg til alle de billeder, der er taget.

 • Familiekameraet: COOLPIX S30, der er fremstillet, så det ligger behageligt i alle hænder uanset størrelse, gør det nemt for alle i familien at fastholde deres verden.
 • Robust design: dette kamera, der er vandtæt ned til 3 m og stødsikkert indtil 0,8 m, er stærkt nok til at modstå aktiv brug hjemme, på stranden m.m.
 • Tydelige menuer: tydelige, farverige ikoner gør det nemt at navigere gennem funktionerne.
 • Sjove filtre: kameraets indbyggede filtre gør det nemt at give billederne et personligt præg. Filtrene omfatter Fiskeøje og Selektiv farve, så det er muligt at føje et strejf af farve til en monokrom version af et billede, man har taget.
 • NIKKOR-objektiv med 3x optisk zoom (29-87 mm): dette præcise objektiv er let at tage skarpe billeder med og er ideelt til nærbilleder af hverdagens pudsigheder, portrætter af venner og familiegruppebilleder.
 • Tydelig LCD-skærm på 6,7 cm (2,7") med ca. 230.000 punkter: denne skærm med høj opløsning giver klart udsyn, så det er nemt at optage. Den er stor nok til at vise vennerne og familien resultaterne.
 • 10 MP: opløsningen på 10 megapixel giver detaljerede billeder, der er skarpe selv efter betydelig forstørrelse.
 • Anti-slør: det er nemt at tage tydelige billeder takket være automatisk teknologi, der modvirker rystelser. e-VR (modvirkelse af rystelser) modvirker effekten af kamerarystelser, så billederne bliver fantastiske. Bevægelsesregistrering kompenserer for kameraets og motivets bevægelser og giver skarpe billeder selv af motiver i hurtig bevægelse.
 • Nemt at håndtere: det symmetriske kamerahus' design gør kameraet nemt at holde og medvirker til at forhindre, at nogen kommer til at tage et billede, der ville være rigtigt godt lige bortset fra, at der var en finger foran objektivet.
 • En knap – en funktion: store knapper, der kun skal trykkes på én gang, gør det nemt at tage et billede eller starte optagelsen af en video.
 • Skarp 720p videooptagelse: optag livet i bevægelse med et tryk på en knap. Videoklip ser lige så godt ud vist på kameraets LCD-skærm som på et tv eller en computerskærm.
 • Indbygget flash: en automatisk flash hjælper med at tage klare billeder, når lyset er svagt. Flashen er omhyggeligt placeret, så der ikke er risiko for, at den dækkes ved en fejltagelse.
 • AA-batterier: kameraet drives af to AA-batterier, som kan fås alle steder i verden.
 • Kompatibelt med SD-kort (medfølger ikke): SD-kort med høj kapacitet kan gemme alt, det er muligt at optage på én dag – og mere. Sæt blot kortet i kameraets SD-kortplads, så kan du gemme i tusindvis af billeder eller i timevis af videoer.
 • Automatisk slukning: kameraet slukker efter tre minutter uden aktivitet, så der spares på batteriet.