Samsung 40" 3D LED Smart TV UE40F6515

Full-HD, 400Hz CMR, 4xHDMI, WiFi, PVR, DVB-T2/C/S2, Hvid

Samsung 40" 3D LED Smart TV UE40F6515
Samsung 40" 3D LED Smart TV UE40F6515
Varenummer: 777085
Producentens varenr.: UE40F6515SBXXE
Vægt m/emballage: 12.50 kg
Producentens garanti (md.): 24

Hvorfor handle?

Rabat

 
Opdag en verden af underholdning med Samsung Smart LED-TV F6505. Nyd det enkle hvide design og den enestående billedkvalitet. Få adgang til en lang række forskelligt indhold samt alle dine yndlingsfilm og -apps fra den brugervenlige og intuitive Smart Hub direkte på TV'et takket være indbygget WiFi. Med AllShare Play kan du uden videre dele og nyde multimedieindhold i større format på dit TV. Dit Samsung Smart TV er nu smartere end nogensinde

 
Dit Samsung Smart-TV er nu smartere end nogensinde. Du vil sætte pris på enkelheden – det har aldrig været lettere at finde dine yndlingsprogrammer, -film, -musik og -videoklip. Spil med vores optimerede apps direkte på TV'et, eller del dine billeder på Facebook. Med en superhurtig processor og
3D-brugergrænseflade er alt muligt!

* Skærmbilledet er repræsentativt og afspejler måske ikke den virkelige brugergrænseflade.


* Indhold, TV-tjenester og funktioner er måske ikke tilgængelige i alle regioner.

 

Få adgang til en verden af apps med dit Samsung Smart TV. Download og gem dem direkte på dit TV takket være indbygget WiFi.

 
Med Samsung Discover TV får du en lang række funktioner, som alle har til formål at forbedre og forfine dit TV's billedkvalitet og farvegengivelse. F.eks. optimerer Intelligent Viewing billedkvaliteten ud fra indhold og kilde, Micro Dimming Ultimate og Clear Motion Rate gør billederne mere lysende, og med Full HD 1080p kan du se streamede film i den bedste billedgengivelse.
Er du træt af at have ledninger til at ligge og rode? Nu kan du sende digitalt indhold som f.eks. billeder, videoklip og musik fra din smartphone, tablet, laptop eller kamera til dit TV med Samsung AllShare via dit trådløse netværk.