DJI Osmo Pocket

5 grunde til at købe DJI Osmo Pocket

Published at 11. feb 2019 10:07, Updated at 11. feb 2019 10:47

Glad for film og fart? DJI Osmo Pocket er det ultimative bærbare kamera, som du kan have med til alt det, der er sjovt. Osmo Pocket tager film og billeder i høj kvalitet, så du nemt kan dele dine minder i høj opløsning. Pocket er bogstaveligt talt perfekt at have i lommen, og gengiver verden som du ser den. Kender du dronekameraet DJI Maverick Air? Så vil du elske det morsomme Osmo Pocket, et kamera, der er en leg at bruge.

1. Super Handy format til store øjeblikke

Det lille, store kamera er praktisk at have i lommen, med lidt over 12 cm og en vægt på kun 116 gram. Osmo Pocket er en miniature i forhold til andre kameraer i "gimbal-klassen." Et medfølgende, praktisk etui gør det ekstra let at bære, praktisk, når du ser de perfekte skud lige foran dig. Etuiet kan bruges selv med mobilen tilsluttet således, at kameraet er godt beskyttet.
Lad dig ikke narre af størrelsen, denne lille skiderik leverer billeder og film i 4K-opløsning med 60 billeder i sekundet (fps). Er du avanceret inden for fotografi og film, er der mange muligheder for at gøre indstillingerne langt bedre end bare gode auto-indstillinger og optagefunktioner.

DJI Osmo Pocket Videokameraer

DJI Osmo Pocket

3-akse håndholdt kamerastabilisering, 4K/60fps video, 12 MP bilder
20+ stk. på lager (leveringstid 2-3 arbejdsdage)
2.690,-

     

2. Stabilitet som fra en anden verden

Videokamera med "gimbal" har været på markedet længe, men Osmo Pocket leverer stabile billeder og film i mini-format, og til en pris, der passer til de fleste mennesker. Kameraet roterer på tre akser og giver optimal stabilisering, når du bevæger dig. Med panorama-funktionen kan du dele den spektakulære udsigt lige som du ser den.
Tracking-funktionen du bare SKAL prøve. Med Active Track kan du vælge et objekt, der bevæger sig i billeder, såsom en hund eller din kammerat. Kameraet vil følge og zoome ind og følge hovedpersonen i filmen uden at flytte kameraet, som vil være i fokus i hele filmen. Fast Track er en anden nyttig funktion, der registrerer ansigter til fokus og klare billeder af ansigtet ved høj hastighed.

3. Nem redigering

Du kan redigere direkte på den lille LCD-skærm, men ved at forbinde til mobilen går redigering endnu nemmere på en større skærm. En anden funktion, der er perfekt til sociale medier er appen Mimo. Dette er en tilstand, der gør det muligt at filme til Instagram kvadratisk, klippe, tilføje effekter og alt andet, vi elsker at gøre med billeder, før vi ruller dem ud på de sociale medier.

TILSLUT TIL MOBILEN: Ved at forbinde mobilen til Osmo Pocket få du større skærm og kan nemt redigere dine billeder. FOTO: DJI

4. Pro-indstillinger

Med professionelle indstillinger kan du justere billedets størrelse endnu mere op, hvis det ønskes, og helt op til RAW-format. Derudover kan du selv fravælge automatiske indstillinger og indstille ISO, blænde og lukkertid selv. Derudover får du en række nyttige indstillinger, der udvider brugen af kameraet, som NightShot, som er perfekt til at filme i svagt lys.

5. Nemt at dele dine oplevelser

DJI har forstået, at vi elsker at dele vores oplevelser på de sociale medier, og du kan derfor indstille til at filme i det firkantede format. Med Story Mode kan du skabe klip med filtre, design og soundtrack, der tryller dine film om til pro-udgaver. Film i 2 timer i 4K eller endnu længere på en lavere opløsning.
Stig Johannessen, Social Media Koordinator hos Komplett har allerede testet det lille kamera og vil gerne have det også privat.

Hvad skal du bruge dem til?

- Osmo Pocket er lavet til influencere, og flere bloggere har givet kameraet gode referencer. Det er ikke vandtæt uden tilbehør, hvilket gør det til et supplement til GoPro action-kameraet set fra min side. De to kameraer bruges lidt forskelligt. Ja, begge, siger jeg.

TILBEHØR: Med tilbehør som Controller Wheel kan du øjeblikkeligt skifte mellem tilstande og lave en præcis justering af gimbal. FOTO: DJI