Personlige oplysninger

Her finder du informationer om personlige oplysninger

Det er vigtigt for os på Komplett, at du som kunde hos os føler dig respekteret og tryg ved, hvordan vi behandler din persondata. Vi har derfor beskrevet i detaljer, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger i vores integritetspolicy. Nedenfor finder du en kort oversigt over, hvordan du finder den mest almindelige information.

  • Personlige oplysninger kan findes på "Min side"
  • Oplysninger om dine lagrede kort kan findes ved kassen
  • Oplysninger om IP-adresse, der er gemt ved bestilling, findes under mine ordrer
  • For at se et overblik over dine egne produktanmeldelser: Klik på dit navn på et af de produkter, du har lavet en anmeldelse af. Så får du en liste over alle produkter, hvor du har skrevet en produktanmeldelse

Vil du ændre eller slette dit navn hos os?

Du kan enkelt se, hvilket navn, vi anvender på Komplett under "Min side". Profilens navn kan ikke ændres af dig som kunde på egen hånd, eftersom dette bekræfter hvem, der er ansvarlig for kontoen og ordrerne derpå.

 Vil du ændre dit navn eller slette din konto hos os, skal du venligst udfylde formularen nedenfor og sende den udfyldt til: personligeoplysninger@komplett.dk . Vores kundeservice vender snarest tilbage til dig derefter.

 Formular til anmodning om at ændre navn/slette konto

For at korte behandlingstiden på din sag ned, skal du sende en bekræftelse med navneændringen fra det Centrale Personregister (CPR)  eller anden udstedende myndighed i forbindelse med anmodningen.

 

Ønsker du at anmode om et uddrag af de personoplysninger, vi har gemt om dig?

Hvis du ønsker et uddrag af de personoplysninger, vi har gemt om dig, kan du venligst udfylde formularen nedenfor og sende den udfyldt til personligeoplysninger@komplett.dk.

Indsynsanmodning