fri returfri retur

Personlige oplysninger

Her finder du informationer om personlige oplysninger

Det er vigtigt for os hos Komplett, at du som kunde føler dig respekteret og sikker på, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Derfor har vi beskrevet detaljeret, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik, som du kan finde her. Nedenfor finder du en kort oversigt over, hvor du ellers finder den mest almindelige information.

  • Oversigt over dine ordrer, profil, samtykker, salgsdokumenter mv. kan du finde på "Min side"
  • Information om dine gemte kort kan du finde i kassen
  • Information om IP-adresse, der er gemt ved bestilling, kan du finde i mine ordrer

• For at se en oversigt over dine egne produktanmeldelser kan du klikke på dit navn på et af de produkter, du har skrevet en anmeldelse af. Så ser du en liste over alle produkter, hvor du selv har skrevet en produktanmeldelse.

Vil du ændre eller slette dit navn hos os?

Du kan enkelt se, hvilket navn, vi anvender på Komplett under "Min side". Profilens navn kan ikke ændres af dig som kunde på egen hånd, eftersom dette bekræfter hvem, der er ansvarlig for kontoen og ordrerne derpå.

 Vil du ændre dit navn eller slette din konto hos os, skal du venligst udfylde formularen nedenfor og sende den udfyldt til: personligeoplysninger@komplett.dk . Vores kundeservice vender snarest tilbage til dig derefter.

 Formular til anmodning om at ændre navn/slette konto

For at korte behandlingstiden på din sag ned, skal du sende en bekræftelse med navneændringen fra det Centrale Personregister (CPR)  eller anden udstedende myndighed i forbindelse med anmodningen.

 

Ønsker du at anmode om et uddrag af de personoplysninger, vi har gemt om dig?

Hvis du ønsker et uddrag af de personoplysninger, vi har gemt om dig, kan du venligst udfylde formularen nedenfor og sende den udfyldt til personligeoplysninger@komplett.dk.

Indsynsanmodning