Ung mand kører på skateboard ned ad en trappe i en skatepark

Vi tester nyt DJI Osmo Actionkamera

Published at 15. maj 2019 17:10, Updated at 21. maj 2019 13:07

Perry Pindsle (26) arbejder i Customer Care hos Komplett i dagtimerne og er en aktiv fyr privat. Han har prøvet flere actionkameraer på snowboard, og da han skatede tidligere. Han var den første til at prøve det helt nye kamera fra DJI i skaterparken i Sandefjord.

Mange rygter om det nye Osmo

Da DJI opkøbte den svenske kameraproducent Hasselblad i 2017, begyndte rejsen også med kamerasatsningen, som vi ser i dag. DJI Osmo Pocket kom sidste år, og nu i maj 2019 kom nyheden DJI Osmo Action, som er skabt netop til at optage og dele actionfyldte oplevelser. Sammen med EIS sikrer RockSteady-funktionen stabile billeder, selv når der er masser af action. Dette imponerer også vores tester, Perry Pindsle.

 

Stabile billeder med Osmo Action

DJI har leveret kameraer med stabiliseringsteknologi til filmindustrien indtil nu, men nu bliver funktionen allemandseje i form af teknologien RockSteady.

 

Perfekt actionkamera til skandinaviske forhold

Kameraet kan modstå vind og vejr og er derfor velegnet til skandinaviske forhold. Ifølge producenten tåler kameranyheden kulde ned til - 10 og er vandtæt ned til 11 meter.

Når vi spørger Pindsle, hvad det første var, han lagde mærke til, da han testede kameraet, svarede han, at det var slående let at navigere rundt på kameraet.

 

YouTube Video - DJI Osmo Action - RockSteady

 

Hvad kan du bedst lide ved det?

– Da jeg fik det i hånden, syntes jeg, det var vældigt kompakt og jeg kunne lide «interfacen», da den var supernem at navigere. Det er også et stort plus, at jeg kunne filme i 4K og 60 fps, og det mens RockSteady-funktionen var på.

 

Synes du, at navnet på funktionen, RockSteady, var rammende?

- JA, helt sikkert, den var overraskende god. For eksempel skatede vi på en trappe. Der var en masse stød og slag, men filmen var helt fri for hak eller rystelser.

 

Hvem skal købe dette kamera?

- Jeg synes, det kan bruges til alt. Det er et rigtigt godt turkamera, samtidig med det kan fungere til al slags sport og ekstremsport. Da kameraet er vandtæt, passer det perfekt til norske forhold og for eksempel snowboarding, for mit vedkommende.

 

God pris og nemt at bruge

Med intuitivt system er Osmo Action perfekt som det første kamera. Prisen er desuden mindre end tilsvarende kameraer hos konkurrenterne.

 

YouTube Video - DJI Osmo Action - Er du klar for en heftig actionopplevelse?