Arlo

Arlo-overvågningskameraet passer huset i ferien

Published at 05. jul 2019 09:21, Updated at 24. jul 2019 11:26

Mængden af overvågningskameraer på markedet, som styres fra mobilen, er eksploderet. Kameraerne i denne genre er trådløse, og optagelserne bliver på praktisk vis sendt op i skyen. Skal du på ferie uden at have en alarm installeret? Bare rolig! Med Arlo i huset kan du se, hvad der sker derhjemme, når du er væk.

Overvågningsoptagelserne sendes direkte til appen

Kameraerne fra Arlo optager og transmitterer helt op til 4K-kvalitet, både indendørs og udendørs dag og nat. Vælg de funktioner, der bedst passer til dit behov såsom: to-vejs lyd, live streaming, gratis lagerplads i skytjenesten, advarsler med det samme og andre smarte løsninger. Og vupti! Så har du fuldt overblik over hjemmet, selvom du er væk. Der er sat et loft på den tilgængelige lagringsplads, men hvis du ønsker mere lagringsplads, kan du betale for adgang til mere plads.

Hvert kamera er trådløst, og de streamer video direkte til appen. Du er godt nok afhængig af kablet til hovedmodulet, men kameraerne kan placeres frit uden brug af kabler. Batterierne kan genoplades og genbruges for varig og miljøvenlig brug.

Se alle Arlo-produkter her

Tyve gennemsøger nabolaget

Medierne fortæller om bølger af indbrud, og vi ser især en stigning i de længere ferieperioder såsom sommer, jul og påske. Ofte forbereder tyvene sig omhyggeligt inden indbruddet og er tæt på huset, inden de slår til. Det er ikke ualmindeligt med afmærkning af døre, måtter eller postkasser. Der var en sag, der blev vist på NRK, hvor tyvene havde efterladt en tændstik i dørkarmen for at se, om ejeren var væk i en længere periode. De potentielle tyveknægte havde klemt stykker af tændstikker ind over hoveddøren og vendte senere tilbage for at se, om tændstikkerne var faldet ned, hvis døren skulle være blevet åbnet. En af politiets råd var at installere sensorstyret udendørsbelysning.

Ud over belysningen, har Arlo og andre overvågningskameraer en række funktioner til at forbedre sikkerheden omkring dit hjem f.eks. ved at meddele, at der står nogen ved døren, når man er væk fra hjemmet.

Sådan installerer man Arlo på 10 minutter

Det er nemt og hurtigt at sætte dit nye Arlo-overvågningssystem op. Vha. en intuitiv app har du fuld kontrol over hele opsætningen. Du skal bruge en central, der er tilsluttet netværket, for at de andre produkter kan fungere. Med hovedmodulet installeret kan du styre flere Smart Home-produkter såsom kameraer, sensorer, højttalere og projektører.

1. Forbind hovedmodulet til dit hjemmenetværk og strømforsyningen.
2. Tryk «ON» bag på hovedmodulet.
3. Download appen på den enhed, du vil styre kameraerne fra.
4. Sæt batteri i hver kameraenhed.
5. Følg "Setup" i appen og vælg først hovedmodulet.
6. Synkroniser et kamera ad gangen med en vis afstand.
7. Tryk først på «sync»-knappen på hovedmodulet, så på «sync»-knappen på hvert kamera et ad gangen.
8. Hvis LED-lampen blinker hurtigt med et blåt lys, betyder det, at tilslutningen er lykkedes.
9. Arlo anbefaler, at man synkroniserer kameraerne, inden man monterer dem.
10. Hvert kamera kan monteres med det tilhørende vægbeslag, der købes separat, ellers skal de placeres fladt på en hylde.
11. Kameraerne kan installeres både indendørs og udendørs.
12. Vælg det abonnement, der dækker dine lagringsbehov og bekræft din e-mailadresse.

En alarm, du selv kan styre

Dit Arlo-system kan nemt tilsluttes til dit Smart Home, og der findes mange muligheder for at øge sikkerheden via appen. Evnen til at tænde for en alarm eller sirene er en god grund til at købe den nyeste og bedste version af Arlo. Kombineret med kameraet er det også muligt at se, hvad der bevæger sig rundt i dit hjem.

Arlo med sirene kan bruges udendørs, eller sådan som det passer til dine behov. Sirenens volume kan du selv styre i appen. Den skrigende lyd af sirenen kan kombineres med et rødt strobelys, der skræmmer potentielle uønskede gæster. Du kan også vælge at tænde for fjernsynet eller afspille optagelser af hundegøen for at lade, som om der er nogen hjemme

Hvorfor skal du købe et overvågningskamera?

Vi har bedt vores indkøber og produktchef, Jonas Hvarnes Nilsen, om valg af overvågningskameraer, og hvorfor man netop bør købe et Arlo-overvågningskamera.


Hvem har brug for et overvågningskamera?
– Overvågningskameraer kan dække mange behov. De kan bruges som alt fra babyalarmer til et alarmsystem. Derfor er der nok rigtigt mange, der ikke har brug for kameraer, men de, der er særligt udsatte, er dem, der er ofte er væk hjemmefra.
Med et overvågningskamera, kan du føler dig tryg og følge med i, hvad der foregår i hjemmet uden fysisk at være til stede. Det gælder både med hensyn til indbrud, men f.eks. også til at se, om børnene er kommet sikkert hjem fra skole, uddyber Nilsen.

Billedtekst: GODE RÅD: Indkøber og produktchef, Jonas Hvarnes Nilsen, giver gode råd om overvågningskameraer. FOTO: PRIVAT

Hvor mange kameraer skal jeg vælge?
- Det afhænger af behovet. Fordelen ved at vælge et kamera fra Arlo er, at man nemt kan købe og tilføje flere kameraer senere. Hvis du kun har brug for enkelte kameraer nu, har du stadig mulighed for at købe flere, hvis behovet opstår senere. Når det er sagt, vil man kunne spare nogle penge på at købe en større samlet "pakke". Lav en liste over, hvad kameraerne skal dække, og køb et antal kameraer baseret på det.

Hvordan bør man anvende Google Assistant sammen med Arlo?
- Arlo fungerer glimrende i kombination med Google Home-hubben, der hvor man har en skærm. Så kan man se, hvad der sker rundt omkring i hjemmet ved hjælp af stemmestyring. Derved fjerner man behovet for, at alle skal bruge deres egne mobiltelefoner til at styre Arlo-systemet, og man får også en skærm med!

YouTube Video - Arlo Smart Home Security Cameras

Bedst i Test

Det kan være svært at vælge et overvågningskamera, men der er mange tests i branchen, der giver et godt billede af, hvilke produkter der er gode valg. Her kan man blandt andet se, at Arlo og Arlo Pro har fået fremragende anmeldelser på klikk.no og tek.no.

I testene fremhæves der som positive egenskaber, at systemet er let at montere med praktisk magnetpåsætning. Desuden roses systemet for at kunne modstå elementerne, så længe det holdes inden for en rækkevidde, hvor enhederne kan kommunikere sammen. De genopladelige batterier har lang udholdenhed, og det var en af årsagerne til de høje karakterer på henholdsvis fem terninger hos klikk.no og 8/10 på tek.no.

To-vejs kommunikation

Pro 2-udgaven er, som navnet antyder, lidt bedre, og den opgraderede version tilbyder to-vejs kommunikation og en sirene fra hovedmodulet, når sensoren udløses. Man kan sågar skræmme dem, der sniger sig rundt i sit hus ved at tale til dem. Nærmest som i filmen "Home Alone" kan man med alarm eller stemme skræmme bukserne af de ubudne gæster, der sniger sig rundt i huset.

Et sikkert hjem med multisensorer

Kameraerne har bevægelsessensorer og aktivitetszoner, og de kan også aktivere både lys, sirener, optagelse og sende advarsler via telefon. Den nyeste version tilføjer evnen til at bruge flere sensorer. Teknologien gør det muligt at oprette den ekstra overvågning for at øge sikkerhed uden for eller i dele af huset, hvis man er nervøs for indbrud.

Sensorerne registrerer unormal adfærd i huset, uanset om det drejer sig om åbning eller lukning af vinduer og døre, bevægelse, røg eller udvikling af kuldioxid, oversvømmelse, temperaturændring eller andet. Teknologien giver mulighed for en større grad af sikkerhed, da man f.eks. kan vælge, at kameraerne begynder at filme, når en sensor udløses.

Arlo Ultra veggfeste Overvågningskamera – tilbehør

Arlo Ultra veggfeste

5 stk. på lager (leveringstid 2-3 arbejdsdage)
299,-