fri returfri retur

Trust – Trust Gaming

Uanset om du skal arbejde eller vil udfordre dine venner til et online spil, har Trust alt det, du har brug for. Tastaturer og mus – til både at spille og arbejde – headsets, hubs, selv møbler. Trust har stor erfaring med at fremstille pålideligt PC-tilbehør og fokuserer på bæredygtighed, og virksomheden er på en mission for at tilbyde smartere løsninger til udfordringer i hverdagen.

Trust - Gaming

Tastaturer og mus

Hvad end du er hardcore gamer eller bare spiller for sjov, har Trust de rette tastaturer og mus til dig. De er hurtige, nøjagtige og behagelige, så du kan spille i timevis. Tilføj et personligt præg med lyseffekter (herunder RGB!) og #ShareTheFun!

Headsets og mikrofoner

Spiller du online? Eller streamer du? Måske skaber du indhold? Med Trusts udvalg af mikrofoner og headsets har du det rette udstyr til arbejdet. Hør, når dine modstandere kommer, og diskuter taktik med dine holdkammerater, eller indspil din næste sang.

Møbler og tilbehør

Indtag tronen som en kongelig, og sid ved din kommandostation. Med Trusts udvalg af gamingstole og gamingborde kan du skabe det ultimative spillerum. Behagelig, solid og stilfuld. Trusts borde bruger en stor musemåtte for at give fuld kontrol og kommer med en kopholder, som holder dit bord rent.

Trust - Hjem og Kontor

Tastaturer og mus

Der kan kun opnås en flydende arbejdsgang med pålideligt udstyr. Trust har noget til alle og enhver, uanset om du er ude efter et lydløst og spildsikkert tastatur, en mus med et ergonomisk design eller en trådløs løsning, hvis du tit er på farten. Med Trust får du arbejdet gjort.

Webkameraer

For Trust er det lige meget, om du taler med et familiemedlem, eller om du skal indgå en stor forretningsaftale: Det er vigtigt at kunne se hinanden i øjnene. Trust har et stort udvalg af webkameraer med vidvinkelobjektiver, anonymitetsfiltre og mikrofoner med støjdæmpning. Der er webkameraer til enhver smag.

Forbindelse

Ville det ikke være fantastisk, hvis du bare kunne slutte din bærbare computer til en enkelt dock og automatisk få forbindelse til hele dit udstyr? Måske har du brug for en løsning, der holder din bærbare computer afkølet, og hvor visningsvinklen kan justeres. Trust har kortlæsere, hubs, tasker til bærbare computere og alt andet, du nogensinde får brug for.

71 Træf på ""
Sammenlign