fri returfri retur

Tablet

Alle tablets der kører Windows 10 understøtter også Microsoft Office, så i tillæg til underholdningsverdiæen har du også mulighed for at være produktiv. De fleste tablets kan kobles til tastature, kamera og Xbox med USB. 

2in1

En laptop som forvandles til en tablet ved at fjerne tastaturet, eller vende tastaturet helt rundt på andre modeller. Her har du altså mobiliteten fra en tablet og PC-funktionaliten i ét og samme produkt, du vælger selv hvad du ønsker. 

Laptop

Slanke og lette maskiner med større kraft og ydelse end tablets og 2in1. Findes i en række forskellige størrelser, fra de mindste med 9 tommer skærm og op til 18 tommer. De fleste har masser og ram, kraft og lagringskapacitet til større opgaver.

 

All-in-One

Dette er desktop-maskiner hvor hele PCen er indbygget i skærmen. Disse kendetegnes ofte faf lækre design og er pladsbesparende i forhold til traditionelle stationære PCer hvor selve maskinen er en separat enhed. 

Gamer-PC

Disse maskiner er kraftfulde, og lavet til at kunne håndtere omfattende PC-gaming. De har ofte lynhurtige prosessorer, ram og god lagringskapacitet. Med Windows 10 har du også nydelig grafik med DirectX 12. 

 

Windows 10-telefon

Vær produktiv eller surf på nettet samtidig som du bruger telefonen til tale, sende beskeder eller tweete. Brug Continuum på Windows 10-smartphonen til streamning til en skærm nummer to – og tilslut tastatur og mus.