fri returfri retur

FORDELEN VED NVIDIA GPU

Uanset om du er en kommende kunstner eller en branche-veteran, der er ude på at skabe det bedste nogensinde, er det muligt med NVIDIA GPU'er – hurtigt. NVIDIA GPU'er fremmer workflows og inspirerer kreative hjerner med alt lige fra strålesporing og VR til AI-styret 8K-videoredigering. Og de understøttes af eksklusive, gratis Studio-drivere, der får det bedste frem i dine kreative apps.

 

3D OG GENGIVELSE

Kom frem til de sidste frames hurtigere

Oplev interaktion uden forsinkelse og enorme boosts af gengivelseshastigheden med RTX-accelereret raytracing og AI-støjfjernelse.

 

VIDEOREDIGERING

8K hele vejen

Afspil og rediger video i ultrahøj opløsning uden at cachelagre eller generere proxyer i Adobe Premiere Pro, Blackmagic Designs DaVinci Resolve™, REDCINE-X PRO og meget mere.

 

FOTOGRAFERING

Alle effekterne på ingen tid

Gør automatisk detaljerne i dine RAW-billeder skarpere, gør farvegengivelsen bedre, og reducer artefakter med den RTX-accelererede AI-funktion "Forbedr detaljer" (Enhance Details) i Adobe Photoshop Lightroom. Du kan også anvende mere end 30 GPU-accelererede filtre, som fx sløring og smart skarphed, i Adobe Photoshop, der giver dig perfekte billeder. 

GRAFISK DESIGN

Design i RTX-dimensionen

Oplev jævn og interaktiv panorering og zoom, uanset grafisk kompleksitet i Adobe Illustrator. Visualiser øjeblikkeligt dit 2D-værk i detaljeret 3D med RTX GPU-accelereret gengivelse i Adobe Dimension. 

 

ARKITEKTONISK VISUALISERING

Oplev hver detalje

Se dine design og omgivelser i fotorealistiske detaljer med RTX-accelereret strålesporing og virtual reality.

 

UDSENDELSE

Fuld fart frem

Udsend dine spil og kreative apps med den højeste streamingkvalitet og ydeevne ved hjælp af NVIDIAs dedikerede hardwarekoder og brancheførende support til dine foretrukne streaming-apps, herunder OBS Studio, XSplit Broadcaster, Twitch Studio og Discord.