MSi Gamer-PC

Derfor skal du vælge MSI gaming-bærbare

Som en af verdens førende gaming-brands, er MSI blevet en af de mest troværdige gaming-brands inden for E-sport. MSI gaming-bærbare er designet af gamere til gamere. Vi fokusere på at finde det som gamere virkelig brænder for, og designe ultimative gamining special-funktioner til at forbedre spiloplevelsen. Vi gør dette ved at samarbejde med gamere på tværs af kloden. MSI kan derfor tilbyder dig det mest omfattende line-up af gaming-bærbare. Forhøjet gaming ydelse, eksklusiv cooler boost teknologi, mindre lag og meget mere gør MSI til brandet for rigtige gamere.GT - Game like a god

MSI’s GT-serie tilbyder dig det bedste af det bedste. Disse bærbare er designet til gamere som søger de nyeste spil med højeste grafik. Leder du efter en gaming-bærbar med mekanisk keyboard, eller måske en bærbar med to grafikkort i en SLI-opsætning? Eller ønsker du at spille i 4K eller på en 120 Hz skærm? Du får det hele med MSI GT gaming-bærbarne.


GS - Ultra thin stealth technology

MSI’s GS-serie gaming-bærbare er designet til gamere som vil spille med stil. En ultra tynd gaming-laptop (fra 1.8kg), som gør det let at spiller hvor som helst, uden at gå på kompromis med ydelsen. Udrustet med exceptionel hardware, har MSI bærbaren mange gaming special-funktioner som lader til tilpasse den, så den bliver din helt egen. Disse bærbare fås desuden i børstet aluminium og er udstyret med den ekslusive Cooler Boost Trinity teknologi med 5 varmerør til at give den maksimale kølingsydelse.

*Funktioner kan varrier fra model til model.


GE - True fire power

MSI’s GE-serie gaming-bærbare er ekstremt kraftig og designet til entusiastiske gamere. MSI GE gaming-bærbaren er udstyret med et farverigt Steelseries tastatur og exceptionel hardware, hvilket gør den til dit ultimative våben når du gamer. Den perfekte gaming-bærbar til gamere som ønsker en kraftig højkvalitets bærbar. Disse bærbare fås desuden i børstet aluminium og er udstyret med den ekslusive Cooler Boost 4 teknologi som ved hjælp af dual thermo-moduler opnår den maksimale kølingsydelse.

*Funktioner kan varrier fra model til model.GP - Game hunter

MSI’s GP-serie gaming-bærbare er lavet til gamere som søger en combination af præsentation og kapacitet. Disse bærbare er perfekt til gamere som foretrækker en bærbar som ligger i midten af det grafiske spektrum. MSI GP Gaming-bærbaren har et multi-farve Steelseries tastatur indeholder ekstra specielle gaming-funktioner og teknologier, som for eksempel, Cooler Boost 4 technologi for forbedret kølingsdesign og højere gaming power.GL - Gaming starts here

MSI’s GL-serie gaming-bærbare inkludere kraftige bærbare som er designet mainstream gameren. De er perfekte bærbare til online spil og er samtidig ideel for gamere som søger en multifunktionel bærbar. Oplev ægte gameplay med det specielle Steelseries tastatur og Nahimic 2 lyd-software som er optimeret til rigtig gaming. *Funktioner kan varrier fra model til model.