MSI Business & Productivity Laptops

Vi mener, at alle har mulighed for at skabe noget unikt, uanset om det refererer til udødeliggørelse af et uforglemmeligt øjeblik eller tage en idé fra tanke til virkelighed. Med MSI Business & Productivity-bærbare computere kan du lade din inspiration strømme og flytte selv de mest ambitiøse projekter til virkelighed.

Mød MSI Summit

SUMMIT-serien er designet til den absolutte topklasse i forretningslivet og sikrer uovertruffen produktivitet, sikkerhed, pålidelighed og ikke mindst: Stil. Den er tiltænkt dem, som altid higer og søger efter at lykkes med at tage deres virksomhed til nye højder.

Mød Prestige

Prestige-serien er samlet i et ultralet og tyndt aluminium-chassis. som du kan medbringe overalt. Med en 180 graders hængsel og ultratynde kanter omkring skærmen for mere skærm er det let at dele dine ideer med kunderne på bærbare computere fra Prestige-serien.

Mød Modern

Lad din passion følge med din dynamiske livsstil. Uanset om du lever det vilde campus-liv eller har nået din drømmekarriere, vil den nyeste Modern-serie med 11. generation af Intels® Core™ i7-processorer og eventuelt dedikeret grafikkort fra NVIDIA® hjælpe dig igennem alle udfordringer.

Made for creators
Careaux designer sko for Filling Pieces, men er samtidig også global ambassadør for Puma, og hun bliver ved med at hæve niveauet i modeindustrien.
Karin er mode- og designfotograf og ekspert i at forevige et øjeblik som et smukt portrætfoto.
Moritz Beckers videoer fortæller indlevende og fængende historier på de sociale medier.
Maartens passion og arbejde som digital 3D-designer har gjort ham til verdensmester i Zbrush, hvor han omdanner rå ideer til virkelighedstro 3D-figurer.